Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyRoháčova, Praha - Žižkov

Roháčova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena9 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 593 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kompletně vybavený krásný byt velkoryse řešený jako (2+1 nebo) 3 kk k prodeji o rozměrech 85 m2 disponuje menším balkónem (3 m2) do klidného vnitrobloku a lodžií (2 m2), sklepem (10 m2).

Byt se skládá z prostorného dětského pokoje, s velkou knihovnou, moderní kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka s vestavnou myčkou, troubou, a indukční deskou, americká lednice s mrazákem, vestavná mikrovlnná trouba, vestavná kuchyňská váha) moderní design podtrhuje skleněný bar se židlemi a luxusní osvětlení. Součástí jídelny je stůl pro 6 lidí a židle.

Dále, se samostatnými vstupy z chodby, se zde nachází šatna, ložnice (manželská postel s výběrovými matracemi s koňskými žíněmi, kokosovým vláknem, bavlnou; noční stolky jsou součástí postele), technická místnost a komora.

Pro předsíň s chodbou a koupelnu byl použit povrch PANDOMO. V ostatních místnostech jsou zvoleny přírodní povrchy z Marmolea a parket, doplněné kusovými koberci.

WC a koupelna (vana, sprchový kout, koupelnové skříňky, zrcadlo) jsou samostatné.

Dům je celkově zrekonstruován s novou fasádou. Klidný dům s menším počtem bytových jednotek. Nachází se v části Žižkova, kterou doslova svírají dva parky Parukářka (kulturní vyžití, veřejné grily, dětské hřiště) a Vítkov (brusle, volejbal, tenis, fitness) – 3 minuty chůze do parku Vítkov, 5 minut chůze do parku Parukářka, 5 minut chůze od tramvajové zastávka Biskupcova, 2 minuty chůze od autobusové zastávky Černínova a 15 minut chůze od Hlavního nádraží. Na úpatí parku Vítkov je zřízena bruslařská dráha. Internet i kabelová televize k dispozici.

Fully furnished striking 85 Sq M generously proportioned apartment arranged as two-bedroom ( one with double bed) for sale. Beautifully presented throughout this spacious apartment offers a balcony (3 Sq M) with the views facing the calm courtyard, an enclosed balcony (2 Sq M), and a cellar (10 Sq M).

The flat benefits from a reception a stylish modern kitchen/dining room with integrated appliances (fitted kitchen, dishwasher, oven, induction hob, American style fridge freezer, microwave oven, kitchen scales), modern design is underscored by a glass bar table with chairs and luxury lighting. The dining room is furnished with a table for six and chairs.

Furthermore, with separate entrances from the hallway, there are a dressing room and a Bedroom 1 (double bed incl. exclusive mattresses with horsehair, coconut fiber, and cotton; bedside tables attached to bed), a utility room and a boxroom.

WC and a bathroom (bathtub, shower enclosure, bathroom storage, mirror) are two separate rooms.

Bedroom 2 room has an entrance from the kitchen (equipped with sofa (=occasional extra bed)), coffee table, writing desk, a large bookcase, and one bed).

PANDOMO surfaces are used in the hallway and in the bathroom. In other rooms, natural Marmoleum and parquet surfaces were chosen, complemented with rugs.

The building is newly refurbished with a new facade. It is calm, with a small number of apartments. It is situated in a lovely part of Žižkov district, surrounded by two parks- the Parukářka Park (cultural events, public grills, playground) and the Vítkov Park, (inline skating, volleyball, tennis, fitness) – 3 Min walk to the Vítkov Park, 5 Min walk to the Parukářka Park, 5 Min walk to the nearest tram station (Biskupcova), 2 Min walk to the nearest bus stop (Černínova), 15 Min walk to the Main Railway Station. At the foot of the Vítkov Park, there is an inline skating track.

Internet and cable TV.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu611074
Dispozice3+kk
Dostupné od2. 6. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha85
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDČernínova
🚶 127 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 436 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 225 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 286 m (3 min)
RestauracePohádka
🚶 34 m (0 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 408 m (5 min)
ŠkolaG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 488 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 646 m (8 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 500 m (6 min)
Hřištědětské jesle Praha 3
🚶 358 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.