Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 148 m² bez realitkyU Sanatoria, Praha - Radotín

U Sanatoria, Praha - RadotínMHD 3 minuty pěšky
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Sníte o spokojeném bydlení v rodinném domě se zahradou v Praze? V lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a dobrou dopravní obslužností? V místě se zelení a mnoha možnostmi volnočasových aktivit?

Tak možná právě pro Vás nabízím k prodeji samostatně stojící vilku s prostorným pozemkem a krásným výhledem do údolí postavenou v pražském Radotíně, v ul. U sanatoria. Její celková podlahová plocha činí rovných 148,00 m2 a je rozdělena do tří podlaží:

- polosuterénu (37,34 m2) se dvěma místnostmi, chodbou, schodištěm a podschodišťovým prostorem (komorou)

- přízemí (57,79 m2) se vstupní chodbou, koupelnou se sprchovým koutem, dvěma pokoji a kuchyní

- patra (52,87 m2) se 2 pokoji, kuchyní, koupelnou s vanou, samostatným WC a chodbou.

Půdorysy podlaží k dispozici ve fotogalerii.

Vilka byla postavena na přelomu 20tých a 30tých let 20. století a prošla dílčími rekonstrukcemi, při kterých byla vyměněna okna a klempířské prvky, provedeno částečné zateplení a fasádní omítky, v interiéru vyměněna část elektroinstalace, rozvodů vody a kanalizace, rekonstruováno soc. zařízení, vyměněn kotel a instalována kuch. linka.

Dům je zcela funkční, provozuschopný a lze jej tedy ihned obývat. Současně však přímo vybízí k adaptaci dle Vašich představ tak, abyste si zde mohli vytvořit svůj ideální domov.

Pozemky mají společně výměru 804 m2 a jsou kompletně zainvestované. Z příslušenství se na pozemcích nachází zděná stavba o podlahové ploše 16,70 m2 (pro uskladnění zahradního vybavení) a dále zemní sklep o výměře 4,20 m2. V zahradě rostou vzrostlé, převážně ovocné stromy doplněné okrasnými keři a záhony pro pěstování ovoce a zeleniny.

Radotín je městskou čtvrtí situovanou v jihozápadní části města, která v sobě ideálním způsobem propojuje všechny výhody městského a příměstského bydlení. Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost (úřad, pošta, školka, škola, gymnázium, lékaři, obchody a služby) a kvalitní dopravní obslužnost prostředky MHD (aut. zastávka v pěší vzdálenosti) nebo stále oblíbenějším a vyhledávanějším vlakem (žel. st. Praha – Radotín vzdálena cca 1 km, hl. nádraží 21 min cesty). Autem se pak rychle dostanete na Pražský okruh, po Strakonické pak do centra Prahy vzdáleného cca 10 km. Současně Radotín nabízí množství zařízení pro volný čas (koupací biotop, minigolf, motokáry, golfové hřiště) a je výborným startovním bodem pro cykloturistiku a výlety do blízkého Českého krasu (Karlštejn, Velká Amerika). Pro pěší výlety skvěle poslouží Radotínsko-Chuchelský háj, Radotínské skály a Slavičí údolí, které jsou od domu v docházkové vzdálenosti.

RK nevolat !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu611747
Dispozice5+1
Plocha pozemku804
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha148
Dostupné od7. 6. 2020
StavDobrý
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽivcová
🚶 286 m (3 min)
PoštaPraha 512
🚘 1 640 m (5 min)
ObchodBilla
🚘 1 535 m (4 min)
BankaKomerční Banka
🚘 1 964 m (5 min)
RestauraceRestaurace Sokolovna
🚘 918 m (3 min)
LékárnaDr.Max
🚘 1 569 m (4 min)
ŠkolaStřední odborné učiliště, Praha - Radotín
🚘 1 226 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 717 m (9 min)
SportovištěSokolovna
🚘 905 m (3 min)
Hřiště
🚘 1 513 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.