Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyV Aleji, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský kraj

V Aleji, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej bytu 3+kk s lodžií v klidné části Poděbrad o celkové ploše 77.5m2 ve třetím patře čtyř podlažního domu. Byt je orientován obývacím pokojem na jiho-západ a proto velmi slunný. V roce 2019 proběhla kompletní a náročná rekonstrukce včetně výměny všech rozvodů elektrické energie, vody, odpadu a nově byl instalován rozvod internetu od každé místnosti. Původní radiátory byly vyměněny za deskové. Byt dostal nové omítky a sádrokartonové podhledy. Na podlaze se nachází kvalitní lepený vinyl francouzské značky a to včetně koupelny. Všechny dveře v bytě jsou posuvné, což zaručuje lepší využití místa. Ve vstupní hale se nachází vestavěná skříň s prostorem pro pračku se sušičkou. O bezpečí se starají nové certifikované bezpečnostní a protipožární dveře s vysokou zvukovou izolací. Koupelna je nyní spojena s toaletou a nachází se v ní sprcha s vaničkou z litého mramoru, termostatickou baterií a široké keramické umyvadlo. Dále zde najdete také množství praktických úložných prostor a elektrický žebřík na sušení ručníků. Promyšlená kuchyňská linka byla zhotovena na míru truhlářem a je vybavena indukční varnou deskou, mikrovlnnou a pečící troubou, integrovanou digestoří, granitovým dřezem a myčkou nádobí. Nabízí velké množství snadno přístupných úložných prostor a všechna dvířka a šuplíky jsou vybaveny komfortním zavíráním. Pracovní plocha je osvětlena LED lištou. Do bytu zaveden vysokorychlostní internet na optice. K bytu náleží také sklepní kóje. Ke společnému užívání je zde kolárna, kočárkárna a sušárna prádla. Byt nabízí výhled z obývacího pokoje na Poděbrady a do vzrostlé zeleně před domem z dětského pokoje a ložnice, což přináší soukromí a zpříjemňuje pohled. Ve vchodě se nachází pouze dva byty na patře. Dům prošel rekonstrukcí fasády, která je zateplena a rovněž společných prostor. Vchodové dveře byly vyměněny za hliníkové a byl zmodernizován domácí telefon. Měsíční reálné náklady včetně fondu oprav a jsou velmi nízké a činí 2700Kč + cca 750Kč za elektřinu za tříčlennou rodinu. Ponechání vybavení bytu je možné dle dohody. K dispozici dle dohody.

Přímo před domem se nachází dětské hřiště a v těsné blízkosti je také dospělý a dětský lékař, lékárna. Stejně tak večerky s potravinami. Další obchody jsou dostupné za 5-10 minut chůze. Nově opravená škola a škola jsou vzdáleny přibližně 2 minuty. V centru Poděbrad jste za 15-20 minut. Na vlakové a autobusové nádraží se dostanete za 10 minut. Odtud je pak přímý spoj na Prahu či Hradec Králové, kde jste pohodlně ani ne za hodinu. Díky dálnici D11 se dostanete na Černý most za zhruba 30 minut a do Hradce Králové nebo Pardubic za 45 minut. Parkovat je možné u domu nebo lze využít parkovací dům v blízkosti, kde můžeme přenechat pronájem parkovacího stání. V parkovacím domě se rovněž nachází fitness centrum. Pro procházky se nabízí přilehlá stezka do obce Pátek nebo vyhledávaná kolonáda s množstvím restaurací a kaváren.

Toto je soukromý prodej a nepřejeme si být kontaktováni realitními kancelářemi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616617
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoděbrady, Jeronýmova
🚶 221 m (3 min)
PoštaPoděbrady 2
🚶 115 m (1 min)
ObchodAsia shop
🚶 203 m (2 min)
BankaFio banka Nymburk
🚘 9 792 m (18 min)
RestauraceRestaurace Na Horách
🚶 389 m (5 min)
LékárnaLékárna V Aleji
🚶 93 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Žižkova
🚶 297 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Žižkova
🚶 320 m (4 min)
SportovištěSportovní centrum Linhart
🚶 412 m (5 min)
Hřiště
🚶 72 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.