Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 126 m² bez realitkyPodlužanská, Praha - Újezd nad Lesy

Podlužanská, Praha - Újezd nad LesyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronájem moderního dvoupodlažního ŘRD 5+kk/B/T/, energetická třída „C“, cca 126 m2 plochy v rezidenční lokalitě Praha – Újezd na Lesy 500m do Klánovického lesa, největší pražské přírodní relaxační lokality. Dvě parkovací stání pro auta pod uzavřením, balkón, zahrada s terasou, WC v každém podlaží, 2x koupelna (v přízemí sprchový kout, v patře rohová vana), komora. Plynové vytápění. Plovoucí podlahy ve všech pokojích. Kuchyňská linka (sklokeramická deska, elektrická trouba, myčka, digestoř); pokoje nevybavené nábytkem. Televizní anténa, zabezpečovací systém. Dvě parkovací místa pod uzavřením. Cca 5 minut MHD na nádraží Klánovice (25 minut vlakem do středu Prahy), do 600 m nákupní centrum, škola, školka. Několik autobusových spojů MHD (Černý Most 10 min. autem/20 min MHD). Klidná lokalita novostaveb. Pokoje 2.NP v plné výšce bez zkosení. Dlouhodobý pronájem vhodný i pro administrativní sídlo firmy. Pro nekuřáky. Domácí zvířata pouze po dohodě. Volné k nastěhování.

Modern two-storey house with 5 rooms, kitchen, 2x bathrooms, terrace, EPC: C. Approx.126 square meters area in a residential area Prague – Újezd nad Lesy close to Klánovice forest (500m), Prague’s biggest natural relaxation location. Two outside parking slots, balcony, a garden with a terrace, toilet on each floor, 2x bathroom (shower downstairs, corner bathtub upstairs), pantry. Gas heating. Floating floors in all rooms. Kitchen (ceramic hob, electric oven, dishwasher, kitchen hood); rooms not furnished. TV aerial, security system. Two closed parking spaces. About 5 minutes by Prague Integrated Transport to the ralwaystation Klanovice (25 minutes by train to the Prague city center), to 600 m shopping centre, kindergarten, school; about 10 minutes by car (or 20 minutes by Prague Integrated Transport) to the Cerny Most (B line subway terminal and shopping centre). Several bus lines of the Prague Integrated Transport. Quiet location full of new buildings. Rooms of 2nd floor at full height, no sloped ceilings. Long-term lease suitable for business use (administrative) as well. For non-smokers. TPets by arrangement only. Available to move in.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu619383
Dispozice5+kk
Dostupné od28. 7. 2020
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha126
VybavenoČástečně
Plocha pozemku187
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPilovská
🚶 162 m (2 min)
PoštaPraha 916
🚘 1 449 m (4 min)
ObchodPenny Market
🚶 592 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 519 m (3 min)
RestauraceStodola
🚶 416 m (5 min)
Lékárna
🚶 518 m (6 min)
ŠkolaMateřská škola
🚶 385 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 3 283 m (8 min)
Sportoviště
🚶 248 m (3 min)
Hřiště
🚶 264 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.