Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyJurije Gagarina, Havířov - Bludovice, Moravskoslezský kraj

Jurije Gagarina, Havířov - Bludovice, Moravskoslezský krajMHD 6 minut pěšky
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 743 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den, nabízím k prodeji kompletně zrekonstruovaný byt v klidné části Havířov - Bludovice (Podlesí) na ulici Jurije Gagarina.

Co se týče uspořádání, jedná se o zcela atypické řešení, které z poměrně malého množství prostoru vytvořilo velmi zajímavé místo k bydlení o velikosti 2+kk. Celková rozloha bytu pak činí překvapivých 46,3 m2, kdy každý jeden metr čtvereční je perfektně využit a ve výsledku vytváří velice krásný a praktický prostor k bydlení. Byt má spousty vychytávek, které vám rád představím na prohlídce. Nad dispozicí bytu a celkovém materiálovém řešení se podílely odborníci vytvářející bytový design.

Tento atraktivní byt se nachází v 1 NP ( 2 patro) nízké zástavby, ve velice žádané a klidné části Havířova, která sousedí s rozsáhlým lesoparkem pod Bludovickým kopcem. Nabízí tedy perfektní klid ve spojení s nadstandardní dostupností nejen do centra města, ale také na důležitý dopravní bod.

Byt byl původně vlastněn bytovým družstvem, nedávno však byly uhrazeny veškeré doplatky spojené s převodem do osobního vlastnictví. Byt se tedy nachází v osobním vlastnictví a s jeho pořízením tedy nejsou spojeny žádné další administrativní úhrady. Výhodou jsou také velice nízké měsíční náklady na provoz bytu, cca 2 200 Kč měsíčně.

Jak již bylo řečeno, byt je po celkové rekonstrukci, byly vyměněny veškeré rozvody elektroinstalace, vody, odpadů. Také jsou vyměněny rozvody vytápění, včetně nových radiátorů. Byt má nové vstupní dveře včetně zárubní. V bytě je nově položena kvalitní vinylová podlaha, která je v celém bytě řešená bez výškových rozdílu, doplněná atraktivní kombinací dlažeb v prostorách koupelny. Nadstandardně prostorný sprchový kout (2m x 1 m) pouze dotváří dojem prémiového bydlení.

Součástí bytu je také zcela nová, na míru zhotovená kvalitní kuchyň a to spolu se všemi spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka na nádobí, trouba, mikrovlnná trouba, varná deska, digestoř,. granitový dřez). Ke všem těmto produktům je dvouletá záruka.

Více informací Vám rád sdělím na osobní prohlídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624309
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha46
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHavířov,Podlesí,hot.Merkur
🚶 558 m (7 min)
PoštaHavířov 2
🚶 350 m (4 min)
ObchodErpeko
🚶 516 m (6 min)
Banka
🚘 2 792 m (7 min)
RestauraceRestaurace Remi
🚶 669 m (8 min)
LékárnaZdravotnické potřeby
🚘 1 539 m (5 min)
Škola
🚘 1 347 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 2 643 m (5 min)
SportovištěBazén Delfínek
🚘 3 132 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 634 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.