Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 952 m² bez realitkyHůrky - Hůrky u Rokycan, Plzeňský kraj

Hůrky - Hůrky u Rokycan, Plzeňský kraj
Cena1 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 573 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Sníte o klidném pozemku na kopci u lesa? Pak je tato parcela ta pravá

Tento výjimečný stavební pozemek v obci Hůrky u Rokycan má ideální výměru 952 m2. V územní plánu je samozřejmě určen pro výstavbu, a tak je zcela na vás, zda zde postavíte chatičku nebo rodinný dům. Parcela leží na kraji obce, a proto je jeho nespornou výhodou sousedství jen z jedné strany. Pozemek je mírně svažitý, obklopený je vzrostlými listnatými stromy, které nabízí jak soukromí, tak příjemný stín. Nad parcelou se nachází udržovaná požární nádrž, která v létě slouží k rekreaci místních. Kdybyste se snad vody báli, nemusíte, pozemek se nenachází v záplavové oblasti. Zato je přímo na kraji brských lesů, plných hub a borůvek.

Na pozemek je přivedena elektřina a voda, plyn je na hranici pozemku. Čističku odpadních vod je třeba zbudovat vlastní. Při stavbě vám však bude k užitku obytná buňka a suché WC, které na pozemku již jsou.

Rodiče ocení krásné dětské hřiště, radost jistě udělá i hospoda s bowlingem. Pozemek je 15 minut jízdy od sjezdu z dálnice D5 a stejně dlouho to trvá do okresního města Rokycany, kde je veškerá občanská vybavenost. V Plzni jste autem za půl hodinky. Vlaky na Plzeň a Prahu staví v nedalekých Svojkovicích.

Pokud máte rádi bydlení u lesa, výhledy do krajiny a klid, našli jste svoje místo.

Realitní makléři, nevolejte prosím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625956
Dostupné od12. 9. 2020
Plocha 952
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.