Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyLeopolda Peka, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský kraj

Leopolda Peka, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby4 322 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


K pronájmu nabízím zařízený nově rekonstruovaný byt 2+1, 63m2, lokalizovaný na kraji Říčan, ul. Leopolda Peka, tak blízko k přírodě, že víc to už asi nejde. Byt se nachází v domě s výtahem, také po rekonstrukci, v 2.NP. K bytu patří sklepní koje. Parkování je bezproblémové u domu. Kompletní rekonstrukce zahrnovala zvětšení koupelny s vanou, skříň s prádelním košem, vše nad podlahou, s vymezeným prostorem pro pračku a sušičku, vše s kvalitními zařizovacími předměty a nábytkem. Aktuálně může být součásti vybavení pračka. WC je samostatné, se samostatným umyvadlem a toaletní skřínkou, případně s možností umístění pračky na WC. V bytě je kompletně nová elektřina, vzduchotechnika, datové rozvody Ethernet do všech pokojů, WiFi a příprava na EZS Jablotron, také pro hlídaní kouře v kuchyni a záplavy na WC a v koupelně. Jinými slovy můžete připojit televizi na Internet a sledovat třeba NETFlix. Kuchyň je zařízená z komponentů IKEA, indukční deska Indesit, trouba Whirlpool, myčka. Součásti vybavení je kombinovaná lednička. Posezení u stolu lze zařídit v kuchyni, prostřednictvím stolu s 3 židlemi, případně lze situovat velký stůl hned vedle kuchyně v obývacím pokoji a tak využít většího a propojeného prostoru. V chodbě je vstup do uzavřené malé šatny, resp. skladového prostoru. Na podlaze pokojů je vinyl Gerfloor. Případné další vybavení bytu lze dohodnout dle potřeby. Lze využít lodžii, která je na mezipatře chodby. Pro pracující v Praze je jistě zajímavé spojení vlakem. s pravidelným spojením a dobou jízdy jen 28min na Hl. nádr. Na nejbližší zastávku autobusu PID je to cca 4 min chůze. Od říčanského lesa je tento byt vzdálen vzdálen jen pár metrů. ZŠ a moderní sportovní areál je asi 100m od domu. V Říčanech je kompletní občanská vybavenost: obchody, restaurace, sportoviště, poliklinika i nemocnice. Kauce ve výši 20tis.Kč s ohledem na nové vybavení. K dispozici ihned.

I'm offering for rent a furnished newly reconstructed apartment 2 + 1, 63 m2, located on the outskirts of Říčany, Leopolda Peka Street, so close to the nature. The apartment is located in a panel house with an elevator, on the 2nd floor. The apartment includes a cellar. Parking is hassle-free at the house. The complete reconstruction included enlarging the bathroom with a bathtub, above the floor there is a wardrobe with a laundry basket, place for a washing machine and dryer, all with quality furnishings and furniture. Currently, the equipment may include a washing machine. The toilet is separate, with a separate sink and toilet cabinet, or with the possibility of placing a washing machine on the toilet. The apartment has completely new electricity, Ethernet connection, WiFi and preparation for the Jablotron alarm, also for smoke monitoring in the kitchen and flooding in the toilet and bathroom. The kitchen is equipped with IKEA components, Indesit induction hob, Whirlpool oven, dishwasher. The kitchen can be with a combined refrigerator. Sitting at the table in the kitchen can includes 3 seats, or you can place a large table next to the kitchen in the living room and use a larger and interconnected space. In the hallway is a small cloakroom, respectively. storage space. On the floor of the rooms is vinyl Gerfloor. Any other equipment of the apartment can be discused. It is possible to use the loggia, which is on the mezzanine floor of the corridor. For workers in Prague, there is certainly an interesting connection by train. The nearest PID bus stop is about a 4-minute walk away. This apartment is only a few meters away from the coniferous forest of Říčany. Elementary school and modern sports complex is about 100m from the house. In Říčany there are complete civic amenities: shops, restaurants, sports grounds, a polyclinic and a hospital.

Rent is 12.900CZK per month. plus payments in the total amount of CZK 4,322 / month + electricity + internet. Deposit in the amount of 20.000 CZK with regard to new equipment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631067
Dispozice2+1
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘíčany, Sídl. Olivovna
🚶 80 m (1 min)
PoštaŘíčany u Prahy
🚘 2 683 m (5 min)
Obchod
🚶 411 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 600 m (5 min)
RestauraceOliva
🚶 372 m (4 min)
LékárnaLékárna Nemocnice Říčany
🚘 1 875 m (3 min)
Škola3. základní škola u Říčanského lesa Říčany
🚶 234 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 531 m (6 min)
Sportoviště
🚶 370 m (4 min)
Hřiště
🚶 268 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.