Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyPálavské Náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Pálavské Náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný prostorný byt 3+kk o ploše 82 m2 plus 2 balkóny o celkové ploše 14 m2. Byt se nachází v klidné lokalitě na Pálavském náměstí v Brně na Vinohradech. Dům byl kolaudován v roce 2004.

V bytě se nachází chodba se dvěmi menšími místnostmi (kumbály) na úschovu věcí, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelnou, koupelna a samostatné WC.

K bytu náleží vnitřní uzamykatelná garáž, kterou lze využít i ke skladování věcí. Z garáže vede bezbariérový přístup přímo k bytu. Garáž není zahrnutá v ceně nájmu. Parkovat lze i venku přímo před domem.

Byt se nachází v 1. patře a k dispozici je i prostorný výtah. Co se týká vybavení, tak v bytě je obývací stěna, 3 vysoké šatní skříně, rám postele, pár komod a skříněk, mikrovlnná trouba a pračka. Bude se přidávat i myčka.V případě zájmu je vše možné v bytě ponechat, či odvést.

Měsíční nájemné činí 17000 + 2 500 Kč za energie. Požadujeme vratnou kauci ve výši 25 000 Kč. Byt je k dispozici od dubna/května. Přímo v budově se nachází supermarket Albert, lékárna a plno dalších obchůdků. V centru města jste do 15cti minut prostřednictvím MHD.

V případě jakýkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat e-mailem: jancaa.petrikova@gmail.com

Beautiful spacious flat 3+kk (82 m2) with two balconies (together 14 m2). The flat is located in a quiet neighborhood on Pálavské náměstí in Brno-Vinohrady.

In the flat itself there is a hallway with two smaller storage rooms (plenty of space to store your things), living room, bedroom, kitchen with dining room, bathroom and toilet.

To the flat belongs an inside garage parking, there is a barrier free access from there to the flat. The garage is not included in the price of the flat. However, the flat can be rented without the garage as well. Parking is possible outside in front of the flat.

The flat is located on the 1st floor, and there is also a spacious elevator. As seen on the pics, the flat is partially equipped (there is some furniture and washing machine, dryer and we will also install a dishwasher). We can leave there everything or also take away depending on your wishes.

Monthly rent is 17 000 + 2500 Kč for electricity. We request a deposit of 25 000 kč. The flat is available from April/May. In the building itself there is a supermarket Albert, pharmacy and many other stores. The city centre you can reach within 15 minutes with public transport.

If you have any questions, do not hesitate to contact me by email: jancaa.petrikova@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639785
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Balkón
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPálavské náměstí
🚶 109 m (1 min)
PoštaBrno 29
🚶 100 m (1 min)
ObchodAlbert
🚶 0 m (0 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 86 m (1 min)
RestauraceŠnyt Pálavanka
🚶 100 m (1 min)
LékárnaLékárna Pálava
🚶 172 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Globe
🚶 334 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 399 m (5 min)
SportovištěBowling Brno
🚘 2 246 m (6 min)
HřištěBarevné hřiště
🚶 224 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.