Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 122 m² bez realitkyStavařov, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
Stavařov, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena4 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+kk - 122 m2 blízko centra Pardubic na Stavařově, snadno upravitelný na 4+kk. Byt je po kompletní rekonstrukci, nachází se v 5. patře domu s dvěma výtahy. Dispozičně se jedná o 3+kk s opravdu velkým obytným prostorem s kuchyňským koutem, zádveřím, dvěma velkými pokoji, kde každý z nich je vybaven vlastní koupelnou, WC a lodžií. Vstup do bytu je přes uzamykatelnou vstupní chodbu, k bytu náleží sklep. Byt je orientován na tři světové strany (východ, jih a západ).

Díky velkým oknům s výhledem na vzrostlé stromy působí byt velmi světlým a vzdušným dojmem. Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou a troubou, myčkou a digestoří. Průchozí koupelna před ložnicí má rohovou vanu, sprchový kout, WC, designové umyvadlo a místo určené pro pračku a sušičku. Koupelna u druhého pokoje je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC, taktéž lze připojit pračku. Obě koupelny mají přirozené osvětlení oknem na lodžii. V pokojích jsou velké úložné prostory v podobě otevřených polic. Podlahy v pokojích a obytném prostoru jsou plovoucí, v koupelnách je dlažba.

Dům je kompletně zateplený, lze využít společnou kolárnu a kočárkárnu.

Lokalita Stavařov je poblíž univerzitního kampusu s výbornou pěší dostupností centra Pardubic, ale i blízké přírody či koupaliště. Před domem je bezproblémové parkování, v nejbližším okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně zastávky MHD, školy, školky i nákupních možností. Umístění bytu umožňuje bezproblémový výjezd z města směrem na dálnici D11 na Prahu a Hradec Králové.

I am selling a 3+kk flat - 122 m2 near the center of Pardubice at Stavarov, easily adjustable to 4+kk. The flat is completely reconstructed, located on the 5th floor of a house with two elevators. Layout is 3+kk with a really large living space with kitchenette, entrance hall, two large rooms, each of which is equipped with its own bathroom, toilet and balcony. The entrance to the apartment is through a lockable entrance hall, the apartment has a cellar. The apartment is oriented to three sides of the world (east, south and west).

Thanks to the large windows overlooking the mature trees, the apartment has a very bright and airy impression. The kitchen is equipped with an electric hob and oven, dishwasher and hood. The walk-through bathroom in front of the bedroom has a corner bath, shower, toilet, designer washbasin and space for a washer and dryer. Second bathroom is equipped with a shower, sink and toilet, you can also connect a washing machine. Both bathrooms have natural light through the loggia window. The rooms have large storage spaces in the form of open shelves. The floors in the rooms and living space are floating, the bathrooms are tiled.

The house is completely insulated, you can use a common bike shed and carriage house.

The location of Stavarov is close to the university campus with excellent walking distance to the center of Pardubice, but also to the nearby nature or swimming pool. There is a problem-free parking in front of the house, in the immediate vicinity there are all civic amenities, including a public transport stop, school, kindergarten and shopping opportunities. The location of the apartment allows a smooth exit from the city towards the D11 motorway to Prague and Hradec Kralove.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644198
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží7
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha122
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Lodžie
Výtah
Sklep
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStavařov
🚶 273 m (3 min)
PoštaPardubice 9
🚘 1 291 m (4 min)
ObchodLidl
🚶 500 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 486 m (1 min)
RestauraceDydy baba
🚶 465 m (6 min)
LékárnaNa Trojce
🚘 2 150 m (6 min)
ŠkolaLabská hotelová škola
🚶 685 m (8 min)
Mateřská škola
🚘 2 143 m (6 min)
Sportoviště
🚘 1 149 m (4 min)
Hřiště
🚶 657 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.