Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyDělnická, Pardubice - Pardubičky, Pardubický kraj

Dělnická, Pardubice - Pardubičky, Pardubický krajParkování
Cena3 280 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 910 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám skvěle dispozičně řešený byt 3+1 v Pardubicích, ulice Dělnická 391, 76 m/2 užitné plochy, je vystěhovaný a ihned k dispozici.

Jsem majitel bytu.

Prodej bytu proběhne BEZ ÚČASTI RK, jednám výhradně s přímými zájemci o koupi bytu.

Největší výhodou bytu je jeho dispozice, z centrální chodby můžete vejít do jakékoli z místností včetně kuchyně a wc, aniž musíte jít přes další místnost.

Byt je v současné době bez jakýchkoli nutných zásadních investic, je po rekonstrukci a vymalování, včetně nových koberců, můžete se ihned nastěhovat a bydlet. Je zde také zánovní poctivá kuchyňská linka od truhláře s velkou spíží, kvalitní nový kombinovaný sporák Mora, v celém bytě nová elektřina, včetně zásuvek, světel, vypínačů, plastová okna se žaluziemi.

Dalšími výhodami je počet bytů v domě, pouhých 6, a možnost vytvořit si za domem zahrádku pro pěstování zeleniny apod. Dům má vlastní plynovou kotelnu, platíte za topení jen to, co si spotřebujete, žádné distribuční a jiné platby, nebo ztráty po cestě, než k vám teplo dorazí.

K bytu patří komora na chodbě, sklep, balkon na patře společný se sousedním bytem, sušárna v suterénu domu. V domě je také kolárna, před domem je dost zatravněného prostoru pro hraní dětí.

Na ulici před domem je dostatek volného prostoru na nově zbudovaném veřejném parkovišti pro parkování vozidel, k domu vede pohodlná nová silnice.

V případě Vašeho zájmu mi prosím napište, pošlete Vaše telefonní číslo, zavolám Vám, a zodpovím Vám Vaše dotazy, popř. se dohodneme na prohlídce bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646748
Dispozice3+1
Dostupné od18. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Sklep

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.