Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyArmádní, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský kraj

Armádní, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský krajČástečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel nabízí k prodeji novou částečně vybavenou bytovou jednotku 3+kk ve vysokém standardu s balkonem v Milovicích na ul. Armádní, s výbornou dostupností do Prahy, Mladé Boleslavi a kompletní občanskou vybaveností.

Byt se nachází v posledním 4. patře zatepleného cihlového domu s výtahem, který byl zkolaudován 1/2020. Užitná plocha bytu je 75,6 m² a je orientován na jihozápad. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 1,8 m².

Byt je v družstevním vlastnictví s nesplacenou anuitou 2.310.000 Kč(údaj k 1/2021). Anuita je splácena měsíčně částkou 12.484 Kč. Byt lze převést do OV nejdříve v roce 2025. Celkové náklady na bydlení jsou 16.394 Kč + spotřeba elektrické energie. Poplatek za převod členských práv je již zahrnut v ceně.

Dispozice bytu: obývací pokoj s plně zařízenou kuchyňskou linkou a vstupem na balkon 31,8 m², ložnice 12,5 m² s vestavěnou skříní na míru, dětský pokoj 12,2 m² s vestavěnou skříní na míru, předsíň 6,9 m² s vestavěnou skříní na míru, koupelna s pračkou a sušičkou 4,8 m², samostatná toaleta s umyvadlem 1,9 m² a balkon 3,7 m². Všechny pokoje jsou neprůchozí s přístupem z předsíně(viz. půdorys bytu).

Okna jsou plastová s termo-izolačními roletami a sítěmi proti hmyzu, podlahy laminátové plovoucí, v koupelně a na WC je dlažba. Dveře v bytě jsou značky Sapeli dřevěné s obložkou, vstupní protipožární dveře zn. Sapeli. K dispozici je možnost připojení k internetu, kabelové TV(datové rozvody v každé místnosti) a příjem TV(společná anténa). Topení je ústřední s plynovou kotelnou v domě. V domě je možné využít společnou místnost pro kola a kočárky.

Součástí prodeje jsou vestavěné skříně na míru v obou pokojích a předsíni, plně vybavená kuchyňská linka(lednice AEG, vestavěná myčka Bosch, el. trouba Bosch, indukční varná deska Bosch, digestoř Candy a dřez s pákovou baterií Franke) v obývacím pokoji a parní pračka s nástavbou sušičky(oboje LG) v koupelně, vše v záruce.

Jedná se o velice klidný, prosluněný, teplý byt s výhledem do okolí s bezproblémovým parkováním přímo před domem. V blízkosti domu je zastávka autobusu na který navazuje vlak a to vše v rámci PID. Milovice se nacházejí 37 km severovýchodně od centra Prahy, s výbornou dostupností autem po dálnici D10, nebo vlakem z Masarykova nádraží(47 minut), k dispozici je i autobusové spojení.

V Milovicích naleznete klidné bydlení v bujné zeleni místních městských parků a okolí. Za zmínku stojí Rezervace divokých koní nebo Park Mirakulum. Město nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně dvou Základních škol a několika Mateřských školek, dále zde naleznete několik zdravotních středisek, služebnu PČR a stanicí hasičského záchranného sboru v neposlední řadě mnoho sportovišť a míst k aktivnímu odpočinku. Milovice disponují také vlastní Městskou policií a autobusovou MHD. Každodenní nákupy obstaráte v několika supermarketech(Billa, Penny, Tesco, Coop). Další možnost nákupů představuje Nákupní Park Milovice(Planeo Elektro, Pepco, Super ZOO, Dr.Max). Pobočku zde má i KB nebo ČS.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu647574
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 2 minuty autem
Sklep
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMilovice, Telecom
🚶 605 m (7 min)
PoštaMilovice nad Labem 3
🚘 1 356 m (3 min)
ObchodJednota COOP
🚘 866 m (2 min)
BankaKomerční Banka
🚘 1 839 m (4 min)
RestauracePizerie
🚶 633 m (8 min)
Lékárna
🚘 1 612 m (4 min)
ŠkolaZŠ Komenského
🚘 1 579 m (5 min)
Mateřská školaKostička
🚘 845 m (3 min)
SportovištěStřelnice Milovice
🚘 3 430 m (8 min)
HřištěVelká trampolína
🚘 1 232 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.