Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 55 m² bez realitkyPodvinný Mlýn, Praha - Libeň

Podvinný Mlýn, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prostorný a světlý byt 1+kk v panelovém domě v osobním vlastnictví, celková plocha 55 m2, z toho velká zasklená lodžie 6,7 m2 a sklepní kóje na patře o velikosti 2 m2. Před 5 lety proběhla částečná rekonstrukce bytu, bezpečnostní dveře ADLO 3. třídy, nové omítky, podlahy a rozvody elektriky, vestavěná skříň, kuchyňská linka, plastová okna. Bytové jádro je v původním stavu – umakart. Možnost připojení - optický kabel PODA, nebo UPC, měřiče na vodu a teplo. Přístup do bytu a byt je bezbarierový, nachází se v 1. patře s výhledem do zeleně. Vlastníci mají podíl na inkasovaném nájemném z pronájmu společných prostor. Měsíční náklady 2.728,-Kč + elektřina 700,- Kč. Dům je ve velmi dobrém stavu, nový velký výtah, před 3 roky provedeno zateplení domu, opravená střecha, světla na čidla, kamerový systém ve vestibulu domu. V okolí je veškerá občanská vybavenost, metro Českomoravská, tramvajové zastávky Divadlo Gong, Balabenka, nákupní centrum Galerie Harfa. Park Podviní, který nabízí mnohé možnosti využití volného času je vzdálen zhruba 5 minut. Nemám zájem o zastupování realitní kanceláří.

I am offering for sale a spacious and bright apartment 1 + kk in a panel house in personal ownership, total area 55 m2, of which a large glazed loggia 6.7 m2 and a cellar on the floor of 2 m2. 5 years ago, a partial reconstruction of the apartment took place, ADLO 3rd class security doors, new plaster, floors and electrical wiring, built-in wardrobe, kitchen unit, plastic windows. The apartment core is in its original condition - umakart. Possibility of connection - optical cable PODA or UPC, water and heat meters. Access to the apartment and the apartment is barrier-free, located on the 1st floor overlooking the greenery. The owners have a share in the collected rent from the lease of common areas. Monthly costs 2,728 CZK + electricity 700 CZK. The house is in very good condition, new large elevator, 3 years ago the house was insulated, repaired roof, lights for sensors, camera system in the lobby of the house. In the vicinity are all civic amenities, metro Českomoravská, tram stops Divadlo Gong, Balabenka, shopping center Galerie Harfa. Podviní Park, which offers many opportunities for leisure, is about 5 minutes away. I am not interested in representing real estate agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu647900
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží2
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 216 m (3 min)
PoštaZásilkovna
🚶 356 m (4 min)
Obchod
🚶 111 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 288 m (3 min)
RestauraceLiho12
🚶 166 m (2 min)
LékárnaCithara
🚶 621 m (7 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 268 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 549 m (7 min)
SportovištěArena Sparta
🚶 417 m (5 min)
Hřiště
🚶 197 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.