Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyKačirkova, Praha - Jinonice

Kačirkova, Praha - JinoniceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REALITKY NEVOLAT!

Prodávám slunný byt 2+kk o celkové podlahové ploše 57,4 m2 s zahrádkou 35,8 m2, terasou 8,3 m2 a podzemním parkováním.

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se v rezidenci Waltrovka kolaudované v roce 2020. V celém bytě jsou klientské úpravy a dodatečné vybavení v té nejvyšší kvalitě. Díky vinylové podlaze byt je teply a usporný, v zimě skoro není nutnost topení. Součástí kuchyňské linky je indukční varná deska Bosch, myčka, trouba Bosch, mikrovlnná trouba Bosch, digestoř a lednice.

Nízké měsíční poplatky za bydlení 2900,-/měsíc + elektřina.

K bytu patři prostorné parkovací stání s možností parkování auta + menši motorky které není zahrnuto v ceně. Cena: 310 000,- Kč.

Rezidence Waltrovka byla postavená developerskou jedničkou v Praze společností Penta Real Estate a získala cenu odborné poroty – Realitní projekt roku 2018 i 2019.

Lokalita s rychlou dostupností do centra (10 min) a k občanské vybavenosti. Součástí areálu je nový dvouhektarový park, vodní fontána, dětské hřiště, školka pro rezidenty, herní prvky a spousta zeleně a relaxačních zón. Přístup na metro Jinonice (5 min pěšky areálem) umožňuje lávka pro pěší přístupná z centrálního Walterova náměstí, které propojuje rezidenční bydlení a administrativní budovy. Ty poskytují obyvatelům Waltrovky veškerý komfort v podobě služeb a obchodů jako je nová mateřská škola, supermarket Billa, kavárna Starbucks, Fruitisimo, drogerie Teta, pobočka České pošty, lékárna Dr. Max, bankomaty atd.

Vzhledem k pohodlné dostupnosti městské hromadné dopravy a přímému spojení s lokalitou Anděl je být výbornou volbou pro případné investory.

I am selling a sunny apartment 2 + kk with a total floor area of ​​57.4 m2 with a garden of 35.8 m2, a terrace of 8.3 m2 and underground parking.

The apartment unit is privately owned and is located in the Waltrovka residence approved in 2020. The entire apartment has client modifications and additional equipment of the highest quality. Thanks to the vinyl floor, the apartment is warm and economical, in winter there is almost no need for heating. The kitchen unit includes a Bosch induction hob, dishwasher, Bosch oven, Bosch microwave, extractor hood and refrigerator.

Low monthly housing fees 2900, - / month + electricity.

The apartment has a spacious parking space with parking for cars + smaller motorcycles which is not included in the price. Price: 310 000 CZK.

The Waltrovka residence was built by the developer number one in Prague by Penta Real Estate and won the prize of the expert jury - Real Estate Project of 2018 and 2019.

Location with quick access to the center (10 min) and civic amenities. Part of the area is a new two-hectare park, water fountain, playground, kindergarten for residents, game elements and lots of greenery and relaxation zones. Access to the Jinonice metro station (5 minutes on foot through the complex) is provided by a footbridge accessible from the central Walter Square, which connects residential housing and office buildings. They provide the inhabitants of Waltrovka with all the comfort in the form of services and shops such as the new kindergarten, the Billa supermarket, the Starbucks café, Fruitisimo, the Teta drugstore, the Czech Post branch, the Dr. Max, ATMs, etc.

Due to the convenient accessibility of public transport and direct connection to the Anděl location, it is an excellent choice for potential investors.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu648824
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 4. 2021
Podlaží2
Typ budovyOstatní
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
Předzahrádka 35 m²
Parkování
Garáž
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Trezorky
🚶 262 m (3 min)
PoštaPraha 57
🚶 220 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 403 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 1 304 m (3 min)
Restauracepuzzlesalads
🚶 180 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 314 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Tyršova
🚶 811 m (10 min)
Mateřská škola
🚶 315 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 878 m (5 min)
Hřiště
🚶 223 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.