Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 179 m² bez realitkyLysá nad Labem - Lysá nad Labem, Středočeský kraj

Lysá nad Labem - Lysá nad Labem, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena9 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 095 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout příjemně řešený, nově zrekonstruovaný rodinný dům 5+1 se dvěma koupelnami, oddělenou garáží a podsklepenou kůlnou o celkové ploše 179 m2 na pozemku o velikosti 536 m2 v klidné zástavbě obce Lysá nad Labem – Dvorce. Dům se nachází v klidné slepé ulici se sakurovou alejí, mimo hlavní komunikaci.

 

V přízemí domu se nachází moderní kuchyň propojená s obývacím pokojem s krásnými stylovými kamny. V kuchyni je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (elektrická trouba, indukční varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, dřez). Na stejném podlaží se nachází i prostorný pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a vstupní oddělená předsíň.

V patře domu jsou dvě hlavní ložnice a předsíň, kterou je možné využít jako pracovnu. Na patře je také prostorná koupelna s vanou, toaletou a pračkou.

 

Dům má uzavřenou členitou zahradu se vzrostlými ovocnými a jehličnatými stromy a keři, která skýtá absolutní soukromí. Dostatečně velká udržovaná zahrada umožňuje vlastní realizaci. K domu patří oddělená zděná garáž (35 m2) a zděná podsklepená kůlna (33 m2). Oboje s novou fasádou. V zadní části zahrady je vstup na druhou příjezdovou cestu, přímo sousedící s lesem. Zpevněné plochy u domu jsou připravené na položení zámkové dlažby, novému majiteli dávají prostor plochy uspořádat dle svých představ a potřeb. Vjezd na zahradu je možný přes hlavní novou bránu.

 

Dům má nově zateplenou střechu, novou fasádou, má nová kvalitní plastová okna s dvojskly. Schody do patra jsou z masivu. V pokojích jsou pak plovoucí podlahy, a nové dveře.. V kuchyni a v koupelnách keramická dlažba. Vytápění domu a ohřev vody je řešen novým elektrokotlem Protherm se zásobníkem teplé vody s možností dálkového ovládání přes aplikaci v telefonu. V přízemí je podlahové velkoplošné teplovodní topení, v patře jsou radiátory. Dům je napojen na vodovodní řád a kanalizaci. U domu je rovněž studna s užitkovou vodou. Kompletně nová elektroinstalace je doplněna LED úsporným osvětlením v celém domě.

 

Město Lysá nad Labem nabízí klidné bydlení s výbornou dostupností jak do Mladé Boleslavi (30 km, asi 27 min.) tak do Prahy (30 km, asi 25 min.). V Lysé nad Labem je veškerá občanská vybavenost jako obecní úřad, mateřská školka, škola, obchody, lékaři, pošta atd. hřiště, restaurace, kino, koupaliště a cyklostezky. Dopravní obslužnost je zajištěna vlakovým spojením přímo ze zastávky Dvorce vzdálené 500 metrů od domu (cesta do Prahy-Masarykovo nádraží trvá 36 min., odjezd každých cca 20 min., nebo směr Nymburk) a autobusem na Černý Most.

 Vesnice Dvorce je místní částí města Lysá nad Labem vzdáleným asi 25km východně od centra Prahy.

Dům po rekonstrukci nikdo neobýval a je připraven pro nového majitele.

 

Prohlídky možné po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu660670
Dispozice5+1
Dostupné od26. 4. 2021
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha179
VybavenoČástečně
Plocha pozemku536
Podlaží1
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Garáž
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLysá n. L., Dvorce
🚶 125 m (2 min)
PoštaStará Lysá
🚘 2 402 m (3 min)
ObchodPotravinyCZ "U výstaviště"
🚘 3 869 m (5 min)
BankaMONETA Money Bank, a.s.
🚘 3 813 m (5 min)
RestauraceU Háje
🚶 129 m (2 min)
LékárnaDr.Max
🚘 3 917 m (5 min)
ŠkolaMŠ Čtyřlístek
🚘 3 285 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Mašinka
🚘 4 895 m (7 min)
SportovištěStřelnice SSK Špork
🚘 3 846 m (6 min)
Hřiště
🚘 2 793 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.