Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 389 m² bez realitkyPavlov - Pavlov u Stonařova, Kraj Vysočina

Rezervováno
Pavlov - Pavlov u Stonařova, Kraj VysočinaGaráž
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1. Jedná se o velmi klidnou lokalitu v katastrální území Pavlov u Stonařova, které se nachází nedaleko historického města Telč a krajského města Jihlava. V obci se nachází základní škola, mateřská školka, obchody a kulturní dům.

Pozemek se nachází na okraji zastavěné části obce Pavlov, na křižovatce státních komunikací směr Stonařov a Dlouhá Brtnice. Jedná se o objekt rodinného domu se dvěma zahradami, vedlejších staveb příslušných ke stavbě rodinného domu a objekt garáže pro osobní automobil.

Dům je napojen na elektřinu, veřejný vodovod a kanalizaci. Před pozemkem je na okraji komunikace uložen rozvod zemního plynu.

Nabízený pozemek se skládá ze:

• zastavěné plochy a nádvoří ve výměře 389 m2,

• zahrady ve výměře 468 m2,

• zahrady ve výměře 169 m2.

Dům je umístěný v uliční zástavbě individuálně stojících rodinných domů na jihozápadní části pozemku zastavěné plochy. Stavebně navazuje z jihovýchodní strany na objekt kolny, s nímž má společný půdní prostor. Jedná se o částečně podsklepenou stavbu s jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím bez obytného podkroví.

Rodinný dům je postaven v podzemní části z kamenného, zdiva celkové tl. 60 cm na neizolovaných základových, betonových pasech, v nadzemní části z cihelné zdiva klasického formátu tl. 45 cm. Nenosné vnitřní stěny jsou z cihelného zdiva tl. 10-15 cm. Štítové stěny v půdním prostoru jsou z cihelného zdiva klasického formátu tl. 15 cm s vyztužujícími pilířky.

Stropní konstrukce v I. NP jsou dřevěné trámové s omítaným podhledem, nad I. PP jsou stropní konstrukce z cihelných kleneb a betonových desek do kovových válcovaných nosníků. Konstrukce krovu je dřevěná, trámová, vaznicové soustavy, pultového a sedlového tvaru s jednou polovalbou a střešní krytinou z cementových drážkovaných tašek na střešních latích opatřenou úplnými klempířskými konstrukcemi z pozinkovaného natřeného plechu.

Venkovní omítky jsou břízolitové škrábané, vnitřní omítky jsou vápenné štukové, kombinované v kuchyni a koupelně s keramickými obklady. Podlahy obytných místností a v kuchyních jsou z betonové mazaniny, v ostatních místnostech z terasové dlažby. Ve sklepě jsou podlahy z hrubé betonové mazaniny.

V domě je proveden rozvod el. světelného a motorového proudu s jištěním automatickými jističemi, rozvod studené a teplé vody a kanalizace.

Další součástí objektu rodinného domu jsou:

1. vodovodní a kanalizační přípojka do objektu rodinného domu z veřejných řádů v komunikaci

2. skřínka s hlavním uzávěrem plynu v oplocení pozemku dvora bez plynové přípojky do domu

3. oplocení pozemků zastavěné plochy a zahrad na hranicích se sousedními pozemky včetně vchodových vrátek a vjezdových vrat

4. venkovní zpevněné plochy ve dvoře

5. zastřešená veranda před vstupem do domu, provedená z kovové prosklené konstrukce, ve spodní části opláštěná dřevěnými palubkami.

6. studna s bohatým zdrojem vody

Vstup do domu je z východní strany z uzavřené verandy do I. NP. Dispozičně je objekt řešen v přízemní části se vstupní chodbou s uzavřeným schodiště do sklepa a na půdu, z níž je přístupná koupelna, záchod, kuchyně a vnitřní chodba. Z kuchyně je přístupná obytná místnost s oknem do předzahrádky. Z vnitřní chodby je přístupná spíž na potraviny a místnost z níž je přístupná další obytná místnost s oknem do dvora. Sklepní prostor je řešen se dvěma samostatnými prostorami a půdní prostor není stavebně upraven pro obytné účely.

Dům byl uveden do současné podoby v roce 1992, nyní je připraven k rekonstrukci (vnitřní prostory, garáž a kolna jsou vyklizené) nebo i k trvalému bydlení.

Pokud hledáte bydlení na klidném místě s možností procházek, cykloturistiky i ostatních sportovních aktivit v krásném prostředí Vysočiny, pak určitě využijte možnosti osobní prohlídky.

(volat až po 18:00)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu687817
Dispozice3+1
Dostupné od11. 10. 2021
StavDobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha389
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku637
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Garáž
MHD 10 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSedlejov
🚘 6 297 m (10 min)
PoštaDlouhá Brtnice
🚘 3 436 m (4 min)
ObchodJednota
🚶 272 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 9 386 m (12 min)
RestauraceRestaurace penzion Rafael
🚘 3 421 m (4 min)
LékárnaSalix
🚘 8 960 m (11 min)
ŠkolaZákladní škola Třešť
🚘 9 542 m (12 min)
Mateřská škola
🚘 7 234 m (9 min)
SportovištěSportbowling
🚘 9 544 m (12 min)
Hřiště
🚘 7 155 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.