Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyNezvalova, Předklášteří - Předklášteří, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Nezvalova, Předklášteří - Předklášteří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Parkování
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si nabídnout k prodeji prostorný slunný byt v OV v horním patře dvoupatrového cihlového domu, na okraji obce Předklášteří, v těsné blízkosti města Tišnov. Byt je udržovaný a ihned obyvatelný. Dispozičně řešen jako 3+1, celková výměra cca 85 m2. Všechny pokoje jsou neprůchozí.

Dispozice bytu: vstupní chodba 12 m2, kuchyně 12 m2, pokoj 17 m2, pokoj 17 m2, pokoj 13 m2, koupelna s vanou a dostatečným prostorem pro pračku a sušičku, případně vybudování sprchového koutu, o výměře 4,6 m2, a dále samostatné WC a komora. K bytu dále patří i dvě prostorné suterenní místnosti, každá o výměře 15 m2, které je možno využívat jako dílnu nebo sklepy.

Vytápění bytu je zajištěno elektrickými přímotopy, v kuchyni byla majitelem zhotovena nová kuchyňská linka na míru. Okna jsou plastová. Bezproblémové parkování na parkovišti přímo před domem.

V domě se nachází pouze čtyři byty, na každém patře dva. V roce 2020 nová izolace střechy. Okna bytu poskytují z jedné strany nádherný výhled na město Tišnov a horu Květnice a z druhé strany na okolní kopce a lesy a blízkou sjezdovku Klínek. Hledáte-li bydlení v krásné přírodě a přesto kousek od města s veškerou občanskou vybaveností s výbornou přímou dostupností do Brna, hlaste se na telefonní číslo 737 700 000

Dominantou Předklášteří je především gotický klášter Porta Coeli s loni otevřeným klášterním pivovarem a restaurací. Okolí nabízí kulturní i sportovní vyžití, nádherná příroda se spoustou cyklostezek láká k rodinným výletům. Obec samotná disponuje dvěma obchody, vyhledávaným domovem pro seniory, poštou, obecním úřadem, restaurací, známými cukrárnami, ordinací praktického lékaře, mateřskou a základní školou. Volně navazuje na spádové město Tišnov, kde se nachází veškerá občanská vybavenost a z něhož je nadstandardně zajištěno vlakové spojení s Brnem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu688470
Dispozice3+1
Dostupné od18. 10. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Sklep
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPředklášteří, obecní úřad
🚶 619 m (7 min)
PoštaPředklášteří
🚶 649 m (8 min)
Obchod
🚶 623 m (7 min)
RestauraceRestauace v Chaloupkách
🚶 517 m (6 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚘 2 365 m (6 min)
ŠkolaZŠ Tišnov
🚘 2 663 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 3 119 m (8 min)
SportovištěČas pro sebe
🚘 3 752 m (8 min)
HřištěDvorek
🚘 3 766 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.