Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Červená Voda, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Červená Voda, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Červená Voda, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyČervená Voda - Moravský Karlov, Pardubický kraj

Červená Voda - Moravský Karlov, Pardubický krajMHD 3 minuty autem

Pronájem Chaty Moravský Karlov v oblasti Jeseníky: 6 ložnic, celkem pro 1 až 25 osob.chata za týden: léto 43.000kč, zima 31.000kč. Krásná, plně vybavená chalupa Hubert se 6 ložnicemi pro až 25 osob, s velkým pozemkem pro vyžití dětí. Zimní krytá terasa s lavicemi, u chalupy letní otevřená terasa se zahradním nábytkem, na travnaté zahradě pak další letní pergola. Ruské kuželky, skluzavka a domeček pro děti, letní stan s vířivkou pro 6 osob a bazénem o průměru 3,6 m s tepelným čerpadlem (v provozu jen v letní sezóně). Za chalupou je velké travnaté hřiště pro volejbal, nohejbal, badminton.... V této oblasti pomezí Orlických hor a Jeseníků je krásná příroda, lesy se spoustu cyklistických a vycházkových tras. V dojezdu velký areál Dolní Morava s dominantní Stezkou v oblacích či unikátním visutým mostem Sky Bridge či vodním rájem pro děti "Mamutíkův vodní park". 5 minut od chalupy středisko Buková Hora s propojením s Čenkovicemi, bikerové a bikrosové trasy. Za návštěvu stojí přehrada Pastviny, technologické dílo přečerpávací nádrže Dlouhé stráně i termální lázně Velké Losiny. V zimě výborné lyžování v 5 minut vzdáleném areálu Buková hora se sjezdem do areálu Čenkovice, 5 minut Šanov, 20 minut resort Dolní Morava.

Společenská místnost s krbem a s plně vybaveným kuchyňským koutem, velká LCD televize, WIFI, podlahové vytápění. Ze společenské místnosti francouzské dveře na terasu, která je na zimní období vybavena elektrickými vyhřívači. K dispozici zahradní nábytek, lehátka, gril na dřevěné uhlí, venkovní kotlík na vaření...

Parametry nemovitosti

NázevChata Hubert
Ložnice6 ložnic
MěstoMoravský Karlov
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 25 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDMoravský Karlov
🚘 2 677 m (3 min)
PoštaPísařov
🚘 4 452 m (5 min)
Obchod
🚘 847 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 734 m (13 min)
Restaurace
🚘 2 327 m (3 min)
LékárnaPod Suchým vrchem
🚘 5 056 m (6 min)
Škola
🚘 5 266 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 10 442 m (12 min)
Sportoviště
🚘 10 075 m (13 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.