Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyManželů Dostálových, Praha - Kyje

Manželů Dostálových, Praha - Kyje
Cena2 160 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 160 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt k prodeji 3+1/L, nově zrekonstruovaný, k nastěhování bez jakýchkoliv investic, super cena! (REALITNÍ KANCELÁŘE - NEVOLEJTE!!!)

Nabízíme k prodeji kvalitně a vkusně zrekonstruovaný slunný panelový byt 3+1/L v klidné lokalitě Praha 9-Kyje, Jahodnice, ul. Manželů Dostálových. Byt je v družstevním vlastnictví, výhledově převod do OV. Dobře fungující družsvo bez úvěru, vlastní kotelna. Obytná plocha bytu 65m2 + sklep 2m2. Byt se nachází v prvním podlaží (2,5m od země, zamřížovaná lodžie) sedmipatrového kompletně zrekonstruovaného panelového domu - nová střecha, zateplení, fasáda, rozvody (stoupačky, elektro.), společné prostory, centrální vchod, schránky. Rekonstrukce bytu zahrnuje - nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, zděné jádro, plastová okna, podlahy (plovoucí podlaha/dlažba/koberec), štuky, 2x vestavěné skříně, zamřížovaná lodžie, žaluzie, bezpečnostní dveře NEXT, internet + digi TV(vše jako součást vybavení). Pokoje o velikostech 17,11,13 m2, kuchyň 8,5m2, prostorná předsíň 10,5m2, koupelna + odd. WC 4 m2. Dobrá dostupnost MHD - bus 2 min. pěšky (metro 10 min bus). Dobré parkování přímo u domu. V okolí domu velké množství zeleně, možnost sportovního vyžití, tenisové kurty, bruslařská dráha, tělocvična a sportovní klub. Byt k nastěhování dle dohody. RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu100966
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha65
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.