Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 700 m² bez realitkyPuklice, Studénky, Puklice - Studénky, Kraj Vysočina

Puklice, Studénky, Puklice - Studénky, Kraj Vysočina
Cena0 Kč


Prodám stavební pozemek, který je v katastru obce Puklice, katastrální území Studénky (vzdálenost cca 5 km; 7 minut od centra Jihlavy). Stavební úřad města Jihlavy potvrdil, že pozemek je možné využít ke stavbě rodinného domu; ve výpisu z katastru nemovitostí je pozemek veden jako „ostatní plocha“ o výměře 700 m2.

Na pozemek není vedeno žádné zástavní právo ani věcná břemena. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku (voda, elektrika, plyn, kanalizace, Telefonica O2). K pozemku máme kompletní geometrický plán vypracovaný v roce 2009 (Vytyčení hranic pozemku), vytyčení plynovodu od Jihomoravské plynárenské (plynovod se nachází na pozemku cca 1m od hranice a rovnoběžně s hranicí pozemku). Dále je změřený radon (Protokol o stanovení radonového indexu pozemku), povolení pro stavbu domovní ČOV včetně projektové dokumentace.

Jedná se o prodej pozemku od přímého majitele!

V případě zájmu o osobní prohlídku nebo další informace nás kontaktujte.

CENA DOHODOU!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101024
VlastnictvíOsobní
Plocha 700
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.