Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 150 m² bez realitkyV Domcích, Praha - Liboc

V Domcích, Praha - Liboc
Cena12 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 891 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný stylový rodinný dům v Praze 6 Liboci pro milovníky venkovského prostředí po úplné rekonstrukci nedaleko obory Hvězda. V dosahu autobus MHD 2 minuty , tramvaj 10 minut pěšky (1 minuta autobusem), v blízké budoucnosti Metro. Školka 200m, výhled na rybník, klidné a tiché prostředí. Vyšší standard.

RD 4+1 se samostatnou garáží přístupnou též zevnitř domu. V přízemí je vzájemně propojený prostor obývacího pokoje a kuchyně s celkovou plochou 65m2. V obývacím pokoji je zrekonstruovaná původní kamenná zeď. Je zde též východ francouzským oknem na venkovní terasu s předzahrádkou. V přízemí se též nachází technická místnost s toaletou.

V patře se nachází koupelna a 3 ložnice o výměrách 20, 25 a 30 m2, v hlavní ložnici je oddělená šatna. Pokoje v patře jsou prosvětleny střešními okny orientovanými na jih. V patře se též nachází 2 prostorné venkovní terasy. Nad pokoji v patře je vybudováno patro, které lze využít jako úložný prostor nebo prostor na přespávání – osazeno zásuvkami a stropním osvětlením, max. výška je 180cm.

Součástí domu je garáž pro jedno auto. Za garáží je vybudovaná oddělená místnost sloužící jako spíž. K domu patří předzahrádka velikosti 45m2.

V celém domě je vytápění ústředním topením, v přízemí navíc podlahové topení. V obývacím pokoji jsou ještě krbová kamna. Do domu je přiveden proud 3x 220V, plyn, voda, kanalizace, telefon.

Pozemek 165m2, užitná plocha 150m2, obytná plocha 125m2, zastavěná plocha 120m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu101142
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.