Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 100 m² bez realitkyVelký Újezd, Chorušice - Velký Újezd u Chorušic, Středočeský kraj

Velký Újezd, Chorušice - Velký Újezd u Chorušic, Středočeský kraj
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Insolvenční správce dlužníka Vratislava Měšťáka, nar. 18.7.1969, trvale bytem Velký Újezd 4, 277 35 Chorušice – Velký Újezd (dále jen dlužník), Mgr. Gabriela Švecová, AK Praha 1, Malá Štupartská 6, 110 00, Praha 1 oznamuje zahájení prodeje mimo dražbu nemovitostí zapsaných v katastru nemovitostí vedeným Katastrálním úřadem pro Středočeský kraj – katastrální pracoviště Mělník na listu vlastnictví č. 230 pro katastrální území Velký Újezd u Chorušic, obec Chorušice a to: nemovitost č.p. 4 - objekt bydlení – umístěná na pozemku parc. č. St 4, parcely parc. č. St 4 o výměře 2207 m2 – zastavěná plocha a nádvoří, parc. č. 50 o výměře 516 m2 - zahrada, parc. č. 51/1 o výměře 339 m2 - zahrada

Oznamovatel tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na koupi předmětu prodeje. Nabídka musí být doručena k rukám insolvenčního správce s označením „Velký Újezd“ nejpozději do 30.9.2010 a musí obsahovat úplné označení zájemce včetně sídla a kontaktních spojení, IČ, resp. r.č., a dále označení předmětu prodeje, nabízenou kupní cenu a prohlášení zájemce, že nabízenou kupní cenu zaplatí před podpisem kupní smlouvy. Oznamovatel bude jednat se zájemcem s nejvýhodnější nabídkou.

Zájemci obdrží bližší informace o základních podmínkách prodeje, jakož i informace o zajištění prohlídky předmětu prodeje nabízeného shora na email gabriela@aknovicky.cz.

Toto oznámení o prodeji není veřejným návrhem na uzavření smlouvy, zadáním veřejné zakázky, výběrovým řízením ani obchodní veřejnou soutěží ve smyslu platných právních předpisů. Oznamovatel si vyhrazuje právo odmítnout některé nebo všechny nabídky bez uvedení důvodů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102641
DispoziceOstatní
Typ budovyOstatní
Užitná plocha100
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.