Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Sedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu novostavbu bytu dispozice 2+kk, nacházející se ve 9. NP/9.NP cihlového domu s výtahem,na ulici Sedláčkova,Brno – Líšeň.Pro 1-2osoby bez zvířat.Moderní i pro náročného klienta.Kolaudace v r. 2010.Celková plocha bytu činí 50m2.Pokoje mají samostatné vstupy z centrální předsíně.Dispozice:obytná kuchyně s kuchyňským koutem, ložnice,předsíň,koupelna s vanou,WC zvlášť.Terasa o výměře 9m2 je přístupná z obou pokojů.Pračka.Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči:varná deska,pečící troubou,digestoří,ledničkou,mrazničkou,myčkou.Ložnice postel, vybavená šatna,předsíň,obývací pokoj.Všude plovoucí podlahy,v koupelně a wc dlažby.Dveře obložkové,okna plasta.Povrchy a zařizovací předměty jsou zvoleny nadstandardně.K bytu náleží sklepní kóje o výměře 2m2.Parkování před domem.Poplatky 3.000,-.Cena celkem s poplatky 13.000,-Kč/měsíc.Volný od 1.4./2012.

We offer for rent newly built apartment 2 + kk,located in the 9th NP/9.NP brick house on the street Sedláčkova,Brno - Lisen.For 1-2 persons without animals.Modern as well as for the discerning client.Approved in 2010.The total area is 50m2.The rooms have separate entrances from the central hall.Disposition:kitchen with kitchenette,bedroom,hallway,bathroom with bath,separate toilet.Terrace area of 9 square meters is accessible from both rooms.Washing machine.The kitchen is equipped with a kitchen with appliances:hob,oven,extractor hood,fridge,freezer,dishwasher.Bedroom bed,fitted wardrobe,hallway,living room.Everywhere there are wooden floors,bathroom and toilet tiles.The door casing, window plastic.Surfaces and fixtures are selected above standard.The apartment has a cellar with an area of 2 square meters.Parking in front.Fees 3.000, -.Total price with taxes 13,000 CZK per/month. Free from 1.April 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu103429
Dispozice2+kk
Podlaží9
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.