Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 11 m² bez realitkyOřechová, Praha - Kobylisy

Určeno ke spolubydlení
Ořechová, Praha - Kobylisy
Měsíční nájemné5 500 Kč


Jsme dva studenti VŠ (cestovní ruch, práva). Hledáme slušného spolubydlícího, nekuřáka, studenta do samostatného neprůchozího pokoje bez vybavení v bytě 2+1 v Ořechové ulici, Praha 8. Jedná se o byt v 1. patře řadového domu. Byt je pěkný. Skládá se z WC a koupelny (zvlášť), místnosti s kuchyňským koutem (lednice, mikrovlnka, vařič, stůl, židle...), dále ze dvou menších pokojů. Vně pokojů jsou vestavěné skříně. Topení je ústřední, plynové.

V blízkosti bytu se nachází tramvajová a autobusová zastávka Sídliště Ďáblice, ze které se lze dostat např. ke stanici metra C - Ládví (3 min). K metru se lze dopravit i pěšky - cca 10-15 minut chůze. V lokalitě nechybí obchody, multikino apod.

Cena za pokoj: 5500 Kč včetně poplatků, internet wifi V případě zájmu a bližších informací (foto, plánek bytu) pište na emailovou adresu: martinvik@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104026
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha11
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.