Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyObla, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Obla, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné10 500 Kč


Nabízíme byt 2+kk k pronájmu na ulici Oblá, Nový Lískovec. Byt je o velikosti 48 m2, v domě se nacházejí 2 výtahy, velmi dobrá dostupnost do centra města, v těsné blízkosti zastávka MHD (asi 2 minuty), supermarket, pošta, škola, školka, lékárna, sportoviště s dráhou pro inline brusle a jiné…Cca 250 m od bytu je vybudovaný nový univerzitní kampus, obchodní dům Tesco a dalších 50 obchodů a restaurací. V blízkosti je taktéž les vhodný pro relaxaci a oddech. Byt se nachází v klidné části, velmi dobré vztahy se sousedy!

Byt se pronajímá nadstandardně zařízený – kuch. linka, lednice, sporák, mikrovlnka, jídelní stůl, sedací souprava, obývací stěna, stolek, pc stolek, šatní skříń na chodbě, v ložnici postel a skříně. Veškerý nábytek je nový, používaný 1 rok. V případě zájmu se byt pronajímá včetně TV a pračky. Zděné jádro s vanou, WC zvlášť, nové stoupačky i ventilátory. Přípojka UPC internetu. Prohlídky možné ihned, byt volný od 1.prosince 2008.

V bytě si nepřejeme zvířata ani kuřáky.

K nastěhování: 01/12/2008

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10406
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Užitná plocha48
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.