Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 161 m² bez realitkyJungmannova, Sezimovo Ústí - Sezimovo Ústí, Jihočeský kraj

Jungmannova, Sezimovo Ústí - Sezimovo Ústí, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Luxusní slunný podkrovní byt 4+1, nově postavený, zateplený se nachází v klidné vilové čtvrti města Sezimovo Ústí I. Byt je umístěn cca 1 min od MHD Tábor a 10 min. jízdou MHD do centra Tábora. Veškerá občanská vybavenost v místě. Byt 4+1 se skládá z velkého obývacího pokoje s přímým vstupem na částečně krytou zděnou terasu s výhledem do vilové čtvrti o velikosti 15 m2, dále kuchyně s barem ( vybavená spotřebiči zn. WHIRLPOOL, lednice, keramická plynová deska, el. pečící trouba, digestoř, myčka atd. ), centrální chodbou, samostatným WC, 3 x pokoj , velká koupelna s vířivou vanou, sprchovým koutem, WC ( vybavená koupelnovým nábytkem ).

K bytu náleží v přízemí domu sušárna, zděný samostatný sklep 15m2 a zahrada za domem o velikosti 379 m2. Parkování bez problémů před domem, bezplatně. Možnost parkovat za domem v zahradě. Podlahy v bytě : dlažba,koberce, plovoucí podlaha. V oknech žaluzie. Byt je vytápěn samostatně novým nízkoteplotním plynovým kotlem s radiátory, v obýváku krb.

Byt volný k 1.9.2015. Jen vážní zájemci, preferuji dlouhodobý pronájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104559
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha161
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.