Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 120 m² bez realitkyhumenecka, Praha - Ďáblice

humenecka, Praha - ĎábliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabizime k pronajmu radovy rodinny domek z r. 2005 v prijemne klidne lokalite vhodne pro deti. Domek je castecne vybaveny, ma 3 loznice (1 je prazdna, v druhe je vestavena skrin a manzelska postel, treti je detsky pokoj s vestavenou skrini a 2 postylkami, ktere lze rozlozit a uklidit). V prizemi je velky obyvaci pokoj s kuchyni, pohovka, jidelni stul a zidle. (v prizemi je take komora a garaz). V dome jsou 2 koupelny, jedna velka s vanou a druha mensi v prizemi se sprchovym koutem. V dome je pracka a susicka. Kuch linka je jednoducha, vybavena malou lednici, myckou nadobi a plynovym sporakem. Zahradka je udrzovana, prevazne s travnikem. Pronajem se nabizi zatim na jeden rok. Nastehovani mozne ihned po podepsani smlouvy a slozeni kauce ve vysi jednoho najmu.

3 bdr 2 bth townhouse with fenced front yard and garden. Easy commutable to the city center by public transports. Ideal for small kids (lots of them around), playground, good neighborhood, nice walks. Small pets negotiable (only small, please). The house is partly equipped with chairs, table, washer, dryer, queen size bed and eventually 2 beds for kids.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104584
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.