Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 38 m² bez realitkyOndříčkova, Praha - Vinohrady

Ondříčkova, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Chtěl bych tímto přenechat zájemci podnájem v garsoniéře na Ondříčkově ulici, Praha 3 - Žižkov. Jedná se o prostornou garsonku (38 m2) ve čtvrtém patře cihlového domu s výhledem do parku a na Žižkovskou věž (vysílač - rozhlednu). Jde o centrum Prahy, pěšky 5 min na zastávku metra i tramvaje Jiřího z Poděbrad, odtud 2 zastávky na Václavák.

V místě všechna občanská vybavenost - restaurace, nákupní centrum, pošta... Garsonka je částečně zařízená - lednička, pračka, TV, rozkládací gauč, stolek, šatní skříň, nějaké poličky, v kuchyni jídelní stúl a dvě židle. V bytě je přípojka na TV i internet (UPC). Lze dovybavit podle svých představ. Majitel upřednostňuje dlouhodobý pronájem, takže si lze byt dozařídit podle svého.

Nastěhoval jsem se před dvěma týdny, ale kvůli rodinným důvodům jsem se musel rychle vrátit domů a nemůžu v Praze zůstat. Podepsal jsem smlouvu, ale začne mi běžet výpovědní lhůta a tím pádem zbytečně vyhozené peníze za byt, kde nemůžu bydlet. Přenechám proto podnájem - dohodou mezi námi a majitelem.

Nájem dělá 8000 kč + 2500 kč poplatky (vratné po vyúčtování).

Lze první dva měsíce dohodnout úlevu, kterou zaplatím majiteli já.

Byt je volný ihned. Můžete se stěhovat okamžitě. Vhodný pro jednotlivce nebo pár. Foto vážnému zájemci zašlu na mail později. Dotazy pište na Ladikovo@yahoo.co.uk nebo volejte na 776 586 934. Vše se dá dohodnout.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104779
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Plocha38
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.