Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 43 m² bez realitkyBranická, Čimelice - Čimelice, Jihočeský kraj

Branická, Čimelice - Čimelice, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 990 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Pronájem kompletně rekonstruovaného bytu v Braníku v ideální poloze v dostupnosti centra i volnočasových lokalit. Byt se nachází v 4. patře klidného cihlového domu s výtahem. Okna má na jihovýchod s výhledem na Branické stěny a lesopark Dobeška. Tramvajová a autobusová zastávka je v těsné blízkosti (Palackého nám. 9 min., Václavské nám. 15 min, Smíchovské nádraží 10 min.). Byt je částečně zařízený (kompletní kuchyň s lednicí, vestavěné skříně, koupelna). V ložnici je vestavěné patro. K dispozici je satelitní přijímač, instalace pro LCD televizi (ve stěně pokoje) a připojení na pevnou linku (internet). K bytu náleží sklepní kóje. Před domem vede cyklostezka a dráha na in-line brusle. V docházkové blízkosti se nachází Žluté lázně a plavecký stadión Podolí, resp. Branické nádraží (blízko k výletovým lokalitám typu Sázava, Berounka, Štěchovice). V dosahu parkování a občanská vybavenost (např. nákupní centrum Novodvorská Plaza 10 min autem/autobusem).

I am offering a very nice flat in the Prags quarter Braník. The flat have an amazing location: near to a city center (10-15 min.) as well as to the nature out of the Prage. The flat is after a reconstruction with a beautiful view to the green.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu105099
Dispozice1+1
Podlaží4
Plocha43
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.