Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 37 m² bez realitky20, Písek - Písek, Jihočeský kraj

20, Písek - Písek, Jihočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 37 m²
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby550 Kč
+ Poplatky za energie3 200 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Pronajmu útulný byt 1+1 v cihlové budově s dobrou energetickou náročností. Byt je nevybavený a nachází se na 1. patře jednopodlažního domu. Celková plocha bytu činí 37 metrů čtverečních.

Tento byt nabízí ideální prostor pro jednotlivce či pár, kteří hledají útulné a praktické bydlení. Dispozice bytu je 1+1, což znamená, že se zde nachází jeden pokoj, který může sloužit jako obývací pokoj a ložnice. Prostor je dobře využitelný a nabízí dostatek místa pro veškeré potřebné vybavení.

Byt je situován v klidné lokalitě, která poskytuje veškerou potřebnou občanskou vybavenost v blízkosti. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací a veřejná doprava je také v dosahu. Pro ty, kteří preferují vlastní dopravu, je k dispozici parkování.

Budova, ve které se byt nachází, nenabízí garáž, ale je zde bezbariérový přístup. To je výhodou pro ty, kteří mají omezenou pohyblivost nebo používají kočárky či invalidní vozíky.

Pokud hledáte útulné a praktické bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti, tento byt je pro vás ideální volbou. Pro více informací a domluvu na prohlídce mě můžete kontaktovat prostřednictvím zpráv. Těším se na vaše zájem!

I am renting a cozy 1+1 apartment in a brick building with good energy efficiency. The apartment is unfurnished and located on the 1st floor of a single-story house. The total area of the apartment is 37 square meters.

This apartment offers an ideal space for individuals or couples who are looking for cozy and practical living. The layout of the apartment is 1+1, which means there is one room that can serve as a living room and bedroom. The space is well-utilized and offers enough room for all necessary furnishings.

The apartment is situated in a quiet location that provides all necessary amenities nearby. There are several shops, restaurants, and public transportation is also within reach. For those who prefer private transportation, parking is available.

The building in which the apartment is located does not offer a garage, but there is wheelchair access. This is an advantage for those with limited mobility or who use strollers or wheelchairs.

If you are looking for a cozy and practical living in a quiet location with all necessary amenities nearby, this apartment is an ideal choice for you. For more information and to arrange a viewing, you can contact me via messages. I look forward to your interest!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819300
Dispozice1+1
Dostupné od4. 1. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 37 m²
Předzahrádka 1 m²
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 7 minut autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDPísek,,Obchodní
🚶 423 m (5 min)
PoštaPísek 5
🚘 1 784 m (4 min)
ObchodAlbert Hypermarket
🚶 423 m (5 min)
Banka
🚘 1 945 m (4 min)
RestauraceOlympie
🚘 2 445 m (5 min)
LékárnaLékárna Nemocnice
🚘 2 189 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Svobodná a Mateřská škola
🚘 1 632 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 3 261 m (8 min)
Sportoviště
🚘 3 177 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 742 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.