Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+1 • 70 m² bez realitkyTřebenice, Štěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský kraj

Třebenice, Štěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský kraj
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 199 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásnou chatu u Slapské přehrady ve velmi klidné lokalitě. Chata je umístěna v lese. V okolí jsou pouze 3 chaty. Klid a soukromí. Chata je ve svahu, má tři patra z niž spodní je zděné s kamenným sklípkem a velkou místností s pecí a udírnou. V prostředním patře je obývací pokoj s krbem + kamna, kuchyň, koupelna s WC (sprchový kout a separační WC) a prostorná terasa s výhledem na okolní lesy a údolí Vltavy. V horním patře (podkroví) jsou dvě místnosti na spaní. Městská voda - v zimním období se z důvodu možného zamrznutí vypíná. K chatě je možný příjezd autem. Z pozemku je chata přístupná do obou spodních pater. K chatě náleží velká kůlna (cca 20m2).

Vybavení: Kuchyňská linka, sprchový kout, lednice, satelitní parabola, TV, 2x krb s menší udírnou, zabezpečovací systém s napojením na PCO a GSM bránou.

Důvod prodeje je nevyužití z důvodu přírůstku do rodiny a výstavba RD. Pozemek je pronajatý od Městys Stěchovice. Výborné spojení do Prahy (MHD v docházkové vzdálenosti - cca 5min). V blízkosti restaurace a malý krámek. Výborné pro houbaře a rybáře.

Více foto zašlu v případě zájmu.

RK prosím nevolat ani nepsat - myšleno opravdu vážně!!!

Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106183
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha70
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.