Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 133 m² bez realitkyItalská, Praha - Vinohrady

Italská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Mezonetový apartmán 5+1 se nalézá v těsné blízkosti malebných Riegrových sadů. Z jedné strany nabízí krásné panorama stověžaté Prahy s dominantou Pražského hradu a z druhé prostornou terasu s výhledem do klidného dvora. Celkový pohodový dojem dotváří použití dřeva v interiéru a funkční krb v rozsáhlém obývacím pokoji (34 m2).

Apartmán má kompletně vybavenou kuchyni a čtyři pokoje s postelemi, stoly a židlemi. Nalézají se zde také dvě šatny pro lepší uskladnění oblečení a dvě užitečné komory. Součástí jsou dvě prostorné koupelny, jedna s vanou a jedna se sprchovým koutem.

Dům se nachází nedaleko Václavského náměstí, tedy stanice metra Muzeum a také blízko Náměstí Míru a I.P.Pavlova. Dopravní spojení je tedy perfektní a navíc je možnost zařídit parkovací stání. Internet (10 Mbit) v ceně. V blízkosti školy, školky a zdravotnická zařízení.

Maisonette 5+1 apartment is located close to the picturesque Rieger Park. One side offers a beautiful panorama of the Golden City and Prague Castle, from the second side is large terrace overlooking the quiet courtyard. The overall impression is cool by using of wood in the interior and a fireplace in the large living room (34 m2).

The apartment has a fully equipped kitchen and four rooms with beds, tables and chairs. There are also two dressing rooms for easy storage of wear, two useful chambers and two spacious bathrooms, one with a bath and one with a shower.

The house is located near Wenceslas Square, Muzeum metro station and also close to I.P. Pavlova and Namesti Miru. Access is excellent and there is also a possibility to arrange parking. Internet (10Mbit) included. It is close to schools, kindergartens and health facilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106374
Dispozice5+1
Podlaží5
Užitná plocha133
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.