Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 62 m² bez realitkyPražská, Vrchlabí - Vrchlabí, Královéhradecký kraj

Pražská, Vrchlabí - Vrchlabí, Královéhradecký kraj
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký byt 3+1 v OV s balkonem v žádané lokalitě — Vrchlabí

Místo: Vrchlabí, Královéhradecký kraj, Česká republika

Telefon: 732345502,

Cena: 1 400 000 Kč

Nabízíme k prodeji pěkný byt 3 + 1 v osobním vlastnictví v klidné lokalitě Vrchlabí, zároveň nedaleko centra. Bytová jednotka v kategorii 3 + 1 o velikosti 62.5 m2 je umístěna do 3.NP panelového domu s výtahem.Dům prošel revitalizací v roce 2009.

Byt samotný disponuje novými plastovými okny, jinak je v původním stavu vč. umakartového jádra. K dispozici byt nabízí vstupní chodbu, koupelnu s vanou, samostatné WC, kuchyň, obývací pokoj, ložnici a dětský pokoj. Součástí bytu je také zastřešený balkon s pěkným výhledem na okolí a sklep v suterénu domu. Podlahové krytiny tvoří parkety a PVC.Ideální pro modernizaci dle vlastních představ a přání. Sítě: elektřina, plyn, ÚT dálkové, internet, kabelová TV. Parkoviště přímo u domu. Daná lokalita je velice klidná a disponuje kompletní občanskou vybaveností. Občanská vybavenost a centrum v dosahu několika minut. Nabízí se zde možnost pěkného bydlení. Lokalita a infrastruktura

Ve Vrchlabí žije 13 tisíc obyvatel. Největším zdejším podnikem je závod automobilky Škoda Auto, který má více než tisíc zaměstnanců.

Vrchlabí má několik mateřských škol, čtyři základní a dvě střední školy. V těsném sousedství projektu Vrchovina stojí základní škola, železniční a autobusové nádraží jsou vzdálené 10 minut pěší chůze, stejně jako Krkonošská nemocnice, supermarket Penny, pošta a začátek Krkonošské ulice. Ta je hlavní obchodní třídou ve Vrchlabí s desítkami různých obchodů a restaurací, táhne se zhruba kilometr až k náměstí TGM, kde na zámku sídlí městský úřad.

V okolí města jsou skiareály Herlíkovice, Bubákov a Kněžický vrch. Středisko zimních sportů Špindlerův Mlýn je vzdálené 15 kilometrů, Janské Lázně 14 kilometrů, Pec pod Sněžkou 23 kilometrů, Praha 130 kilometrů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106989
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha62
Podlaží3
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.