Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 50 m² bez realitkyPřerov Iii-Lověšice, Přerov - Lověšice u Přerova, Olomoucký kraj

Přerov Iii-Lověšice, Přerov - Lověšice u Přerova, Olomoucký kraj
Cena1 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REKREAČNÍ CHATA celoročně obyvatelná.Dispozice: 2+1 / spaní zde lze pro 5 osob. Pozemek -zahrada je 1966 m2 celooplocená.

Konstrukce: cihla, tvárnice, střecha+okna dřevo, nová krytina lepenka, stropy ocel a hurdisky, rýny a svod plast, venkovní obklady dřevo, terasa dlažba.

Stav objektu: velmi dobrý

Umístění objektu: klidná rekreační část, za obcí - mezi Lověšicemi a Bochořem

Podsklepeno: ano, sklep, komín, nová domácí vodárna s plastovými rozvody, nový bojler 150 litrů na teplou vodu, odpady plast, zásuvky elektřina 220V a 380V. Písková filtrace k bazénu, regály, dílna.

Vybavení domu: vstup-předsíň-rozvaděč+jističe,GSM alarm elektrika,koupelna-sprchový kout, umyvadlo, splachovací WC kombi, odpady plast. Obývák – možnost instalace krbu, nebo kamen / komín s nerez stříškou vnitř. průměr 215mm /, TV, satelit, parabola 80cm s držákem na střeše.Kuchyně- kuchyňská linka, skříňky, plynový zabudovaný vařič na PB bombu, dřez, baterie, odpady plast, elektrorozvod. Ložnice pro 2 osoby, elektrorozvod. Terasa – obložení dřevo, podlaha dlažba, venkovní osvětlení.

Markýza a boční zastínění terasy, venkovní zpevněná betonová kruhová plocha o průměru 5,5m pro venkovní bazén, bazén 5mx 1,2 m hloubky včetně pískové filtrace a rozvodů potrubí. Chodníky a zpevněná plocha nového altánu 4x4m,zámecká dlažba v rámu, altán nový 2010 dřevo, nátěr, střecha lepenka a kanadský šindel, rýny měď, svody plast. Pro venkovní posezení při grilování.Elektro: 230 V, 380V, rozvaděč s jističi, hodiny před vjezdem / zděný domeček /

Plyn: ano / propan butan /

Topení: na komín lze připojit- instalovat krb, krbová kamna, nebo tepelné čerpadlo v kombinaci s klimatizací.

Voda: za chatou vlastní studna / vrt 400 mm x 5m /

Odpad:dvoukomorový přepadový septik, odpadní a revizní šachta, odpadní potrubí plast.

Příjezdová komunikace, přední vjezdová brána, zadní branka / k potoku /, oplocený celý pozemek, zahrada 1966 m2, okrasné stromky a dřeviny, ovocné stromy a keře, malé políčko pro zeleninu, skalka s keři a květinami na jižní straně chaty. Plechová pozinkovaná garáž pro uskladnění zahradního nářadí a techniky.

Cenu v případě vážného zájmu nabídněte do emailu.Možná výměna za byt 3+1,4+1 v Přerově-dohoda.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu107706
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha50
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.