Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 73 m² bez realitkyEstonská 4, Praha - Vršovice

Estonská 4, Praha - Vršovice
Cena150 000 Kč

Tato nemovitost již od 636 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k pronájmu byt 2+kk o ploše 73 m2. Byt se nachází ve 4. patře zrekonstruovaného cihlového domu v Estonské ulici, Praha 10 - Vršovice. Byt byl rekonstruován před 2 lety, má novou kuchyňskou linku, nové plovoucí podlahy, plynové topení a koupelnu. Okna jsou situována do klidného dvora.

Nájemní smlouva s majitelem domu je na 10 let s automatickým prodloužením. Měsíční nájem

činí 8000, - a je nižší, než regulované nájemné určené pro tuto oblast. Odstupné za nájemní smlouvu je 150.000,-. Za deset let trvání nájmu lze ušetřit desítky tisíc v porovnání s běžným tržním nájmem. V bytě je možnost registrace trvalého bydliště. Veškerá občanská vybavenost jako školka, škola, restaurace, nákupní centrum nebo Heroldovy sady jsou v bezprostřední blízkosti, parkování na ulici zdarma.

Pro více informací mne kontaktujte e-mailem na josefuhlik@seznam.cz, nebo na tel. Čísle 777 819 894.

We offer a lease on a 73 m2 two-bedroom apartment located on the 4th floor of a renovated brick house in Estonská street, Prague 10 - Vršovice. The flat was reconstructed 2 years ago, with new kitchen, new floor, bathroom, windows are situated to the quiet courtyard.

The lease contract with the house owner is for 10 years with automatic renewal. The rent of 9.200,- per month is lower than the government regualion for this area. In ten year duration of the lease can be saved tens of thousand compare to open market rent. Also there is a possibility of a permanent address registration.

All amenities such a kindergarten, school, restaurants, shopping center or Heroldovy sady park are in a walking distance. There is a possibility of free parking on the street.

For more information and fotos contact me by email on josefuhlik@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111017
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha73
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.