Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 750 m² bez realitkyKojetice, Ústí nad Labem - Kojetice u Malečova, Ústecký kraj

Kojetice, Ústí nad Labem - Kojetice u Malečova, Ústecký kraj
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám stavbu dvou navzájem spojených domů před dokončením v lokalitě Ústí nad Labem - Kojetice. Dispozice domů 2×6+1, vnitřní bazén , pozemek 4600m2. 2 kotelny, 2 sušárny, 2 komory. Na pozemku se nachází altán s grilovacím zázemím a dřevěným domkem na zahradní nářadí. Materiál na dokončení fasády je uskladněn v domě. Nyní je dům vytápěn na tuhá paliva. Vzdálenost plynové přípojky cca 40 m. Vhodné pro bydlení více rodin nebo jako sídlo firmy, penzion, farma apod. Lze rozdělit na 2 nebo 3 budovy. Prodej pouze v celku.

Buy construction of two interconnected buildings before finishing in Ústí nad Labem - Kojetice. Layout of the house 2 × 6 +1, indoor pool, 4600 m2 plot. 2 boilers, 2 dryers, 2 chambers. The property has a gazebo with barbecue facilities and a wooden house on garden tools. The material on completion of the facade is stored in the house. Now the house is heated by solid fuel. Distance gas connection about 40 m Suitable for multi-family housing or as an office, guest house, farm, etc. Can be divided into 2 or 3 buildings. Sold only as a whole.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111044
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha750
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.