Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 94 m² bez realitkyU Sokolovny, Olomouc - Nemilany, Olomoucký kraj

U Sokolovny, Olomouc - Nemilany, Olomoucký kraj
Cena2 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výstavba 12ti řadových rodinných domů. Domy jsou kompletně vystavěné z moderního zdicího systému Ytong. Vynikající tepelné vlastnosti tohoto systému + polystyrénem zateplená fasáda zaručují do budoucna velice nízké náklady na výtápění. Domy jsou centrálně vytápěny elektrickým kotlem, jsou napojeny na městský vodovod a kanalizaci. Ke každému domu náleží oplocená zahrada s velkou terasou (přístup přes francouzské okno v obývacím pokoji). Výměra zahrady se pohybuje od 172 do 332 m2. Lokalita Olomouc - Nemilany je jedna z nejvyhledávanějších a nejklidnějších v Hanácké metropoli, v místě je kompletní občanská vybavenost - základní škola, mateřská škola, dětská hřiště, sportoviště a podobně. Lokalita se nachází v blízkosti největšího nákupního centra Olympia Olomouc a zároveň oplývá vynikající dopravní dostupností jak z centra města, tak dálnice D1 a podobně. V dosahu je rovněž vlakové nádraží a četné pravidelné linky MHD. Tyto nemovitosti nabízí k prodeji přímo majitel (žádné provize realitním kancelářím a podobně), po dohodě lze domluvit prohlídky, které se přizpůsobí vašim časovým možnostem (soboty, neděle, večerní hodiny a podobně).

12 row houses for sale in an attractive location in the county town of Olomouc. The place is full amenities, also within reach of most motorways in the Czech D1 and the largest shopping center in Olomouc - Olympia. Houses are built of modern construction technology, gas silicate blocks, heating system, central heating and so on. The houses are energy efficient and also effective. At the current price of houses are also suitable as a good investment for future value for your money. At this moment it is still possible to change the layout of the house and also standard equipment. Houses for sale directly by their owner, the price is final and does not increase the additional costs such as real estate commissions and the like. Tours are by agreement at any time.

Poslech

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111688
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha94
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.