Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyStochovská, Praha - Ruzyně

Stochovská, Praha - RuzyněČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný slunný byt 2+1 60m2 po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v cihlové zástavbě v klidné lokalitě Prahy 6, přímo u obory Hvězda, ul. Stochovská. Byt je prostorný a dobře dispozičně řešený bez průchozích pokojů. Orientace pokojů je V-J-Z. V bytě je zařízená kuchyňská linka s kombinovanou ledničkou, mikrovlnná trouba a plynový sporák s el. troubou, útulná vybavená koupelna s vanou a sprchovou zástěnou, pračka, WC samostatně. Podlahy jsou parketové, plovoucí podlaha, dlažba a PVC.

Parkování možné před domem nebo možnost k pronajmutí vlastní garáže. Součástí bytu je i prostorný sklep. Dopravní spojení dobré. MHD - bus 50 m od domu. V přilehlém okolí veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékař, lékárna, samoobsluha). Max. 3 osoby, cizinci dohodou, zvířátka dohodou. Byt je nekuřácký. Ihned k nastěhování. Cena: 9900,- Kč/mesíc + měsíční vyúčtovatelné poplatky (dle počtu osob). Požaduji kauci předem. Tel: 724 326 551. RK nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112616
Dispozice2+1
Podlaží2
Plocha60
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.