Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyAmforová, Praha - Stodůlky

Amforová, Praha - Stodůlky
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 827 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Na JV orientovaný byt v 6. NP se nachází v příjemné lokalitě, 3 min. chůze na metro (Lužiny, B), do centra 10 min. Vedle bytu je navíc ještě komora (8.5 m2),která není započítána do celkové výměry. Okna v bytě jsou nová - plastová. Dům má kompletně nové fasádní zateplení. Byt má balkón (6m2) a rohovou lodžii (slouží jako zimní zahrada), obojí je zasklené. Koupelna i WC jsou zrekonstruované a vyzděné. V bytě jsou dvě šatny (jedna slouží jako pracovna). V kuchyni je plovoucí podlaha, linka má vestavěné spotřebiče - myčka, trouba, lednička a mrazák. V předsíni jsou vestavěné skříně a také plovoucí podlaha. Vchodové dveře jsou bezpečnostní. V ložnicích a kuchyni jsou vnitřní kovové žaluzie. Byt prodáváme částečně zařízený, ale záleží na dohodě. V domě je k dispozici sušárna, mandl, ping-pongový stůl a samozřejmě výtah. V místě je obchod s potravinami, sportovní a dětská hřiště, mateřská školka, tři ZŠ, zimní stadion, tenisové kurty, minigolf, bruslařská dráha. Příjemné procházky v blízkém parku s velkým množstvím zeleně a dvěma rybniky s možností zavítat do blízkého Prokopského údolí . Parkovací místa jsou přímo před domem nebo v placených garažích u domu, popř. na hlídaném venkovním parkovišti. Nákupní centa Zličín, Nové Butovice, Anděl jsou vzdálena do 15 minut. Byt je sice družstevní, ale anuita je splacená,přičemž převod do OV je možný(my jsme toho nevyužili).I na DB lze sjednat hypotéku.

K nastěhování: 15/01/2009

An ideal place for family with children - near is a big park, roller skate park, minigolf, tenis, icehockey and shopping centers (10-15 minutes by subway), kindergarten and basic school. Parking is possible right before entrance or in garage (which is paid). The flat is on the 6th floor - there is a lift. You can use iron and drier and table tenis room. On the floor there is a 8,5 m2 cellar. The flat has 2 balconies - one is like a winter garden. The kitchen (with built-in appliances), bathroom and toilet are complete reconstructed. The flat also contains 2 little rooms (one as a clother room and second as a closet).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11270
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha100
Podlaží6
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.