Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 315 m² bez realitkyIvaň, Ivaň - Ivaň na Hané, Olomoucký kraj

Ivaň, Ivaň - Ivaň na Hané, Olomoucký kraj
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 906 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej víceúčelového rodinného domu v Ivani na Hané. Stavba kolaudovaná v r. 2004. Jedná se o 2 podlažní budovu s přízemím. Dům je bez zahrady, s možností pronájmu obecního pozemku (naproti, přes ulici).

V přízemí budovy se nachází garáž, technická místnost (kotelna, prádelna, sušárna) a druhá garáž připravená k mnohostrannému využití – dílna, spol. místnost apod.

V prvním patře se nachází apartmán 1+1 s novou na míru vytvořenou kuchyňskou linkou a obývacím pokojem. Součastí je také malá místnost (vchod z kuchyně), sloužící jako spižírna. Sociální zařízení (koupelna a samostatné WC) je přístupná z chodby a je společná pro další 3 pokoje. Celé patro může sloužit také jako dva samostatné byty či např. velký byt 4 + 1. Ve společné chodbě, se rovněž nachází šatník a další kuchyňka.

Druhé patro je momentálně řešeno jako ubytovací kapacita pro cca 20 lidí. Na patře je samostatná kuchyně a sociální zařízení. Patro je rozdělno na 6 pokojů, které je možno po malých úpravách předělat na dvě samostatné bytové jednotky 1+1 a 4+1.

Budova prošla modernizací – v každém pokoji je přípojka na domácí telefon,internet a TV. Budova má systém požárního zabezpečení i nouzového osvětlení únikových východů.

Vytápění i ohřev vody je realizován pomocí plynového litinového kotle a plynového průtokového ohřívače vody. Apartmán na prvním i druhém nadpodlaží je možné vytápět také lokálně, pomocí plynového topení „Gamat“. Do budovy je přivedeno 220/380V, přípojka na obecní vodovod. Odpad je řešen septikem pod kotelnou.

Prodej je možný jak přímo s majitelem tak i přes realitní kancelář A-Zreality, Remax.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112885
DispoziceOstatní
Typ budovyCihla
Užitná plocha315
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.