Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyVršní, Praha - Kobylisy

Vršní, Praha - Kobylisy
Měsíční nájemné16 000 Kč


3 pokoje, kuchyň s kuchyňskou linkou a spotřebiči,koupelna s masážní vanou, po rekonstrukci. Byt se nachází v cihlovém domě, 3 min. pěšky od metra C Kobylisy. V blizkosti veškerá občanská vybavenost a dobrá dostupnost MHD.Byt je v klidné části s výhledem do zeleně. Byt je vhodný jak pro rodiny s dětmi tak i pro jednotlivce. Volný od 15.12. 2008 cena včetně poplatků 16.000 Kč.

K nastěhování: 15/12/2008

three rooms with kitchen with all kitchen appliences, bathroom with massage bathtub, after reconstruction. The apartment is situated in the block of flats only 3 mins from subway C Kobylisy. There are a lot of shops around and its good accessible by MHD. The apartment is in a quiet area with view of trees and small park. Its suitable for families with children and also for single people. Its available from 15.12.2008. Price is 16.000 Kč included all fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11365
Dispozice3+1
Typ budovyOstatní
Plocha80
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.