Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyBochovská, Praha - Jinonice

Bochovská, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Byt je umístěn v prvním patře, okna má situovana na jižní stranu. K bytu je k dispozici sklepní kóje. Byt je částečně vybaven (kuchyně, lednice, varná jednotka+ malá trouba, pračka se sušičkou, sedačka, postel, vestavěné skříně v předsíni. Nepotřebné kusy nábytku je možné po domluvě z bytu odstranit. Jádro je vyzděné, podlahy plovoucí+dlažba, okna: plastová. Byt je nově vymalován. UPC zavedeno do domu. Parkování bez problému v okolí domu. Dostupnost: 5 min na stanici metra Jinonice, 10 min do Prokopského údolí. Klidná lokalita.

The flat is on the second floor with 2 windows facing to the South. The flat is partly furnished (a kitchen, a fridge, a small stove, a washing machine with dryer, a sofa, a king bed, a built-in wardrobe in a hall. Unwanted pieces of the furniture can be moved out upon request. Floating floors and tiles. UPC-high speed internet/TV available but not included in the price. An easy parking next to the house. Metro station Jinonice is 5 min. away by walk and 10 min. to "Prokopske udoli" national park. A calm and nice location.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118865
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha43
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.