Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 117 m² bez realitkyRadhošťská, Praha - Žižkov

Radhošťská, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Mezonetový byt 4kk/pracovna/T k pronájmu; Radhošťská ul., Praha 3

Byt 117 m2 na klidné ulici v příjemné lokalitě na rozhraní Vinohrady/Žižkov. Dům po rekonstrukci. Byt celkově rekonstruován v roce 2009 a je plně vybaven; jsou tu nová dřevěná okna, dveře a podlahové krytiny (dřevěné plovoucí, dlažba), rozvody elektřiny, topení (lokální plynové). Skvělá dispozice – všechny pokoje neprůchozí. V přízemí prostorná chodba s místem pro úložné prostory, kuchyň s vestavěnou linkou na míru, obývací pokoj s východem na terasu, jídelna, záchod se sprchovým koutem. V patře 2 ložnice (20 a 19 m2), pracovna, koupelna a záchod zvlášť. V jedné ložnici velká vestavěná skříň. Okna ve všech pokojích orientována do zeleného vnitrobloku s dětským hřištěm na jih, okna z kuchyně, chodeb a koupelen – do vnitřního dvorku. Na místě veškerá občanská vybavenost – M (A) a tramy, školy, školky, OC Flora, obchůdky, kavárny a restaurace. Volný dle dohody.

2 store apartment 4+kk / study-room /T for lease; Radhošťská str., Prague 3

We offer the apartment of 117 m2 on a quiet street, in a nice locality of Vinohrady/Žižkov border. Both the house and the apartment are after repair. The apartment has new wooden windows, doors and flooring (wooden, tiles, ), electric installation and local gas heating, and is fully furnished. Ground floor contains a hall, a sitting room with entrance to the terrace, a dining room, a kitchen and a shower room with WC; 1st floor has two bedrooms, a work-room, a bathroom with a tub and a WC. All the windows of rooms are oriented to the green yard, South.

The area is very convenient with the transportation (M A, trams) and other (schools, kinder-gardens, shops, cafes, restaurants, SC Flora etc.) facilities.

The availability according to contract.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119884
Dispozice4+kk
Podlaží1
Plocha117
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.