Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 14 m² bez realitkyMarie Steyskalové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Marie Steyskalové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné3 100 Kč


Samostatný menší pokoj blízko centra na ul. Marie Steyskalové (8 min na Českou). K dispozici velká kuchyň včetně lednice, sporáku a nádobí, dále pračka, WiFi internet, 2x koupelna a soc. zařízení. Jen pro Vás k dispozici další pokoj, který je možné využít jako šatnu, obývák, apod. Částečně zařízeno - velká šatní skříň s nástavcem, 3 menší skříně, stůl, židle, velké zrcadlo, přímotop. V případě zájmu je možné odkoupit ostatní zařízení (i jednotlivě). V obou pokojích plastová okna se žaluziemi.

Jedná se o RD, kde bydlí pouze nájemci, mladí pracující. K domu patří zahrada s terasou a grilem. Velký sklep s možností uskladnění kol, lyží apod. Klidná ulice, poblíž Wilsonovho lesa, nedaleko vede cyklostezka. Domácí zvířata povolena.

K nastěhování od 1.2., cena je 3 100,-/pokoj v případě obsazení 1 osobou, včetně inkasa a WiFi. Smlouva s přímým majitelem, bez RK. Bližší info a sjednání prohlídky na mailu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119886
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
Plocha14
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.