Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyPippichova, Zlonice - Zlonice, Středočeský kraj

Rezervováno
Pippichova, Zlonice - Zlonice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč


Byt 3 + 1 s garáží - K PRONAJMUTÍ

Foto je pořízeno před rekonstrukcí.

Panelový dům se nachází v malebné lokalitě na okraji obce Zlonice v ulici Pippichova. Obklopen přírodou a zelení okolo domu. V blízkosti domu je dostatečné množství parkovacích míst a udržované příjezdové a přístupové cesty po celý rok.

Byt o celkové výměře 77 m² je útulný, prostorný a čistý. Okna (plastová) a sociální zařízení je po rekonstrukci. WC je separátně oddělené od koupelny. Podlahovou krytinu tvoří dlažba, linoleum v kuchyni a plovoucí podlaha je položená v obývacím pokoji a ostatních dvou pokojích. Byt je v zimním období vytápěn topením na tuhá paliva, každý byt je vybaven vlastním samostatným kotlem. V letních měsících je možnost byt klimatizovat dle vlastního přání.

Nájemníkovi je k dispozici kuchyňská linka včetně sporáku a sklepení prostory v suterenním podlaží domu pro uložení věcí jako např. kolo a auto v garáži. V panelovém domě se sousedé velmi dobře znají, proto je dům bezpečný!

V lokalitě se nachází plná občanská vybavenost pro spokojenost nového nájemníka a vzdělání jeho dětí je nedaleko školka, škola, zdravotní zařízení a nákupní centrum.

Dopravní spojení je zajištěno pravidelnou linkou autobusu a vlakem. Obec nabízí nepřeberné množství sportovního a kulturního vyžití po celý rok.

Cena pronájmu činí 9 000Kč. Vratná kauce činí jeden celý nájem při nastěhování.

Rád bych oslovil zájemce, kteří hledají podnájem nejméně na 1 rok s tím, že po vzájemné dohodě lze nájemní smlouvu prodloužit o rok další.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu120682
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.