Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 110 m² bez realitkyČelakovského, Jablonec nad Nisou - Mšeno nad Nisou, Liberecký kraj

Čelakovského, Jablonec nad Nisou - Mšeno nad Nisou, Liberecký kraj
Cena1 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Dvougenerační byt se skládá z jedné místnosti se samostatnou předsíňkou, WC a sprchovým koutem. Další předsíň je součástí bytovky 1+3 s lodžií, WC a koupelnou. Dům je po celkové rekonstrukci: vyměněné stoupačky, nová okna, zateplení obvodového pláště /2008/. Kuchyň má standardní rohovou kuchyňskou linku, u okna je prostorná větraná spíž. K bytu náleží komora /4,0 m2/ s přístupem ze společné chodby a ¼ společné sušárny s lodžií /2,9m2/, která sousedí s bytem. V přízemí domu se nachází společná místnost pro kola a kočárky a v suterénu má každý byt zalaťovaný box.

Poloha domu uspokojí všechny, kteří mají rádi zimní a letní sporty, koupání, lyžování, turistiku, výlety na kolech. www.jizerske-hory.cz Dům se nachází v klidné části Mšeno, poblíž oblíbené rekreační zóny jablonecké přehrady: http://cile.turistik.cz/foto-vodni-nadrz-mseno.htm?photo=66231, krytého plaveckého bazénu, sportovní haly pro veřejnost, tenisových kurtů a především centra upravovaných lyžařských běžeckých tratí. Rodina s dětmi ocení infrastrukturu. V dosahu bydliště jsou ZŠ, MŠ, Gymnázium, zdravotní střediska, oblíbená nákupní centra, za rohem Penny. Bonusem je kvalitní dopravní napojení na Prahu a 6 km vzdálená krajská metropole Liberec, kde jsou možnosti mnoha pracovních příležitostí, bohatá síť středních škol a univerzita. /zastávka autobusu poblíž domu/

Zastávka MHD před domem spojuje nejen s historickým jádrem Jablonce, ale především poskytuje příznivcům zimních sportů velmi rychlou a snadnou přepravu přímo do centra zimního lyžařského střediska Bedřichov: www.bedrichov.cz nebo www.skijizerky.cz. V letních měsících lze využít projíždějící cyklobusy.

Byt je vhodný k trvalému bydlení, k rekreaci, k pravidelnému zisku z pronájmu. Tyto možnosti lze i vzájemně propojit, neboť drobnou stavební úpravou získáte dvě samostatné bytové jednotky.

Cena: 1 450 000 Kč.

 Large flat divided into two separate parts. The first smaller one, consists of one double bedroom with bathroom and a coridor with fitted spacious wardrobes. The second part is a two bedroom flat (one bedroom is single and one double) there is a large sitting room with balcony, a kitchen and a bathroom separate from toilet. In the coridor are also fitted wardrobes. The kitchen has standard kitchen units and a ventilated large food store.

To the flat belong a storage room /4,0 m2/ accessable from the common corridor, ¼ of a drying room for the laundry with a balcony and a storage space in the basement of the house – seller /2,9 m2/.

The house also has a storage room for buggies and bikes in the groundfloor and a common room.

The house is fully refurbished: There is a new water pipes, new windows, brand new thermal insulation on all the outside walls of the house.

The location of the flat, Jablonec nad Nisou www.mestojablonec.cz – Iser Mountains National Park, fulfil everyone who likes summer and winter sports or outdoor activities such as swimming, skiing, wandering or cycling. www.jizerske-hory.cz (the official webpage of the Iser monutains national park).

The house is in a quiet area Mšeno close to popular recreation zone of the Jablonec’s likes (possibilities for swimming, Ice-skating, fishing…) http://cile.turistik.cz/foto-vodni-nadrz-mseno.htm?photo=66231 , swimming pool, common sporthall, tennis courts and above all a ski resort suitable for both beginners and hard to please sports lovers. A family with children will appreciate the infrastructure consisting of schools, nurseries, collages, surgeries, shopping centers, Grossery shops, off licence shop… within walking distance or reachable by a public bus (bus stop infront of the house).This bus also takes you the historical center of the city or into the centre of the national park within 20 min. Ski and bicycle busses available to Bedrichov too. www.bedrichov.cz

It’s only 1 hour to Prague by car or coach (about 60 miles) and 4 miles to Liberec, a larger city with many working possibilities, variety of collages and a University. The bus stop to both destinations is near the house.

The flat is suitable for living, recreation, profit from renting or it’s possible to combine these. After a small structural modification it will be possible to gain 2 fully separate flats.

Price: 1 450 000 Kc

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12072
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha110
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.