Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyVojtěšská, Praha - Nové Město

Vojtěšská, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné9 455 Kč

+ Poplatky za služby5 833 Kč


Pronájem bytu 2+kk (61,4 m2) v 1. patře v centru Prahy u Národního divadla v ulici Vojtěšská. Byt není zařízen nábytkem (po domluvě lze částečně zařídit), kuchyňská linka se zabudovaným plynovým čtyřvařičem, mikrovlnou troubou a lednicí. Koupelna s vanou a toaletou, plocha koupelny je 5,5 m2. Obývací pokoj s kuchyňským koutem - 40 m2, pokoj - 10 m2, šatna - 2 m2, komora - 2 m2. Na podlahách jsou plovoucí podlahy a dlažba. Byt je v domě z 20. let minulého století, který je po celkové rekonstrukci. Možnost parkování je omezeno parkovací zónou. V okolí domu je parkovacích míst dostatečné množství. Jednoměsíční vratná kauce. Ihned k nastěhování.

Cena nájemného a poplatků je konečná a zahrnuje veškeré platby.

INTERNET ZDARMA!

Rental apartment 2 + kk (61.4 m2) in the 1 floor in the center Prague at the National Theatre in the street Vojtesska. The apartment is furnished only with a built-in kitchen gas cooker, microwave oven and fridge. Bathroom with bath and toilet, the bathroom area is 5.5 m2. Living room with kitchenette - 40 m2 room - 10 m2 and dressing chamber - 2 m2. The floors are floating and floor tiles. The apartment is in the house of 20 ies century, which was completely renovated. Possibility parking is limited parking zone. Around the house enough parking spaces. One-reversible deposit. Ready to move.

Internet free!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121078
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha61
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.