Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyPřímětická, Praha - Michle

Přímětická, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu velmi příjemný, slunný 3+KK (68m2) s výhledem do zeleně, 3 min. od metra Budějovická. Kompletně zařízená kuchyň, obývací pokoj a dvě ložnice. Možnost připojení na kabelovou TV a internet.

Výborná lokalita - supermarket u domu, 3 min. metro Budějovická a obch.centrum DBK, 5 min. od polikliniky a fitness centra Balance Club. 5 min. autem k obch. centru Arkády či Chodov a k parku Kavčí hory.

Nice, sunny 3 bedrooms flat /68m2/with a view to the small park. Fully equipped kitchen, living room and 2 bedrooms. Possibility to connect to cable TV and internet. Flat is very well situated – supermarket Albert next to the house, 3 min. by walk to subway station Budějovická and shopping center DBK, 5 min. by walk to policlinic and fitness Balance Club, 5 min. by car to shopping center Chodov, Žluté lázně and park Kavčí hory.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu121142
Dispozice3+kk
Podlaží4
Plocha68
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.