Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 353 m² bez realitkyŠeříková, Jesenice - Osnice, Středočeský kraj

Šeříková, Jesenice - Osnice, Středočeský kraj
Cena7 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 988 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodej rodinného půldomu s patrovou garáži. V přízemí se nachází vybavená chodba s do zdi zabudovanými skříněmi, se záchodem, sprchovým koutem, umyvadlem a technickou místností, vstupujeme do prostorného obývacího pokoje spojeném s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem do zahrady.

V patře domu pak nalezneme záchod s umyvadlem a vanou a tři místnosti, ze kterých jedna se vstupem na balkonový prostor. V půdním prostoru domu je vybavená jedna místnost pro hosty s radiatorem, střešním oknem a skladovým prostorem.

Na pozemku je zastřešený posed s přívodem vody a krbovým grillem, parkovací prostor pro dvě vozidla s elektrickými vraty (možnost parkovat i v ulici) a dvoupatrová, zateplená garáž. V přízemí garáže je plně zařízená sauna.Dům je vytápěny ustředním topením vyhřívaným plynovým kotlem.

Pro trávení volného času jsou zde různá sportoviště, stadion, místní knihovna a příroda kolem. Nedaleko domu je spojení s MHD do Prahy. Cesta automobilem do Prahy ke stanici metra Opatov pouhých 12min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu122574
Dispozice5+1
Typ budovyCihla
Plocha353
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.