Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 83 m² bez realitkyNa Harfě, Praha - Vysočany

Na Harfě, Praha - Vysočany
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 949 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prostorný světlý byt ve výborném stavu, kolaudace v r. 2007. 6. patro z 8. Orientovaný na jih, v obývací místnosti francouzké okno. Venkovní rolety v obou pokojích. V ceně zahrnutý sklep o výměře 4,93. Možnost dokoupit garážové stání v přízemí nebo suterénu domu. Výborná dopravní dostupnost - 3 min. tramvaj č. 3 a 8, 5 min. autobusová zastávka, 10 min. metro Českomoravská i Vysočanská, 5 min. nádraží Praha Libeň. 10 min. nákupní centra Galerie Harfa a Galerie Fénix (obojí farmářské trhy, Fénix bazén), O2 aréna, pošta v ulici. Skvělý park Podvinní napůl cesty k Vysočanské (během léta koncerty, dětské dny...). K PŘEDÁNÍ V DUBNU 2011.

For sale, spacious, well lit apartment in excellent condition (built in 2007). Facing south, large french window in the living room. Outside blinds on windows in both rooms. Price includes a 4.93 m2 basement. Possible to purchase a parking spot on the ground floor or the basement of the house. Very easily accessible - 3 min. walk to the tram stop (tram 3,8), 5 min. bus stop, 10 min. Ceskomoravska and Vysocanska metro stop, 5 min. railway station Praha Liben. Shopping centers Galerie Harfa and Galerie Fenix (both farmers markets, swimming pool in Fenix), O2 arena all 10 min. walk, post office 2 min. Gorgeous park Podvinni halfway to the Vysocanska metro stop (concerts, children’s days… during summer). MOVE IN DATE APRIL 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu124686
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha83
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.