Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 49 m² bez realitkyKomenského, Odolena Voda, Středočeský kraj

Komenského, Odolena Voda, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Parkování • Sklep 2 m² • Lodžie 4 m²
Cena3 880 000 KčUšetříte 110 000 Kč3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 455 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+1 v osobním vlastnictví v Odolena Vodě. Byt o velikosti 49m2 + lodžie 3m2 se nachází ve 3. patře zatepleného, panelového domu. Byt je v plně funkčním a dobrém stavu. V rámci celkové revitalizace byla v bytě provedena výměna stoupaček a oken. V původním bytovém jádru je koupelna s vanou a samostatné WC. Právě původní, nezděné, bytové jádro umožňuje novému majiteli případnou rychlou rekonstrukci dle svých představ. Kuchyně a ložnice jsou orientovány na sever. Větší obývací pokoj má okno a vstup na zrekonstruovanou lodžii na jižní stranu. Byt je suchý, světlý, příjemně prosluněný. K bytu náleží samostatně uzamykatelná sklepní koje v přízemí domu. Dále je v domě k užívání uzamykatelný prostor k uložení kol. Parkování je možné na ulici u domu.

Veškerá občanská vybavenost je v místě. Škola, školka, zdravotní středisko, obchody, vše je v pěším dosahu. Velmi dobrá doprava do Prahy po dálnici D8, Letňany 17,5 km/21 min. Výborné autobusové spojení do Prahy - stanice metra Kobylisy.

Prodej bytu od přímého majitele. Kompletní právní služby (kupní smlouvy, úschova kupní ceny, návrh na vklad do katastru, předávací protokol) jsou zajištěny prodávajícím.

Selling privately owned 2+1 apartment in Odolena Voda. The floor size is 49 sqm (527sq ft) + loggia 3 sqm (32 sq ft) and it is located on 4th floor of insulated concrete apartment house. The flat is fully-functional and in a good overall condition. New riser mains and windows have been installed as part of the house revitalization. The original core of the flat includes a bathroom w/tube and a separate WC. The original core of the flat is not made of bricks, but from a light construction material which is suitable for a fast and tailor-made re-modelling. Kitchen and bedroom are north faced. A large living room faces south by its window and a glass door leading to the re-constructed loggia. The flat is dry, bright and pleasantly sunlit. A separate ground floor storage box is an additional flat´s amenity. Further, there is a separate joint bike storage area in a locked room on the ground floor too. Car parking is broadly available on the street along the house and in the near vicinity. All civic amenities are available in the location. School, kindergarten, health centre, shops and restaurants are all within the walking distance. A great route to Prague along the D8 motorway, Letnany district is 17,5km/21min only. Excellent bus connection to Prague – metro station Kobylisy.

The sale of the apartment directly by the owner. Complete legal service provided by the seller (sales contract, custody of the purchase price, cadastral office proposal, handover protocol).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu792335
Dispozice2+1
Dostupné od12. 7. 2023
Podlaží4
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha49
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
Parkování
Lodžie 4 m²
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOdolena Voda, Komenského
🚶 78 m (1 min)
PoštaOdolena Voda
🚶 768 m (9 min)
ObchodEnapo
🚶 371 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 240 m (3 min)
RestauraceBodlák
🚶 234 m (3 min)
LékárnaLékárna Odolena Voda
🚶 262 m (3 min)
ŠkolaZŠ Vítězslava Hálka
🚶 81 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Odolena Voda
🚶 56 m (1 min)
Sportoviště
🚶 579 m (7 min)
Hřiště
🚶 137 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.